2777
2789
عنوان

ناباروری و سردرگمی

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 46 پست
اولی رو نمیتونم شرایطشو اصلا ندارم دومی رو هم رفتم حتی کنارش چقدر بادکش و اینا هم انجام میدادم نشد ک ...

عزیزم شاید مثل منی . من بعد پسرم هم شوهرم دکتر رفت هم خودم . هم طب سنتی. هم کلی راز و نیاز. حتی پدر و مادرمون از خدا خواستم حتی میگن دعای پدر و مادر در حق فرزند مستجابه. ولی نشد که نشد .39 سالم شده . دیگه بی خیال شدم. وقتی خدا نخواد نمیشه. مگه اینهمه بچه ناخواسته تو دنیا میاد تلاشی میکنن نه . تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته

مگه میشه بخندی وقتی که دنیای دردی  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه در کل میگم عزیزم منظور بدی نداشتم شما آرزوتون فرزند دومه ما آرزومون فقط یه فرزنده اصلا مال ما و ش ...

فکر کردم منظورم رو اینجوری متوجه شدی برای همین گفتم قشنگم.خدارو قسم میدم به بزرگیش به همه ارزومندها اولاد سالم وصالح بده به ما هم نظر لطفی کنه واقعا جسما و روحا خستم ☹️😭

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  
مگه دکترا خدا هستند اعوذبالله تا اون نخواد برگی از درخت نمیفته من هم میترسم بعدها بگم چرا باز تلاش ن ...

منم مثل خودت خستم 

خسته از دوییدن و نشدن .‌....😞

ای که دستت میرسد کاری بکن...
عزیزم شاید مثل منی . من بعد پسرم هم شوهرم دکتر رفت هم خودم . هم طب سنتی. هم کلی راز و نیاز. حتی پدر ...

اره عزیزم همینطوره تابستونبعداز منفی شدن پرونده ادامه درمان رو بستم فقط نگرانم بعدها پشیمون نشم همسرمم میگهاینهمه تلاش کردی دیگه چرا پشیمون شی.الان با خوندن پیامهاتون دلم ارومتر شد 

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  
فکر کردم منظورم رو اینجوری متوجه شدی برای همین گفتم قشنگم.خدارو قسم میدم به بزرگیش به همه ارزومندها ...

الان اگه خدا نعمتصو به من بده منم مثل خودت میگم پس کی دومی میاد 

انشالله دامنمون به زودی سبز بشه بخدا دیگه خیلی سخته 

امشب اونقدرررررر ناراحت شدم بیچازه پدرشوهر مادرشوهرم فقط موندن تو غم بچشون 

منم مثل خودت خستم خسته از دوییدن و نشدن .‌....😞

قربون دلت بشم عزیزممممممم 🥺میشه سپیدی این شبهای سیه مون بیاد🥺برای هم و همدردانمون دعا کنیم میگن دعادر حق دیگری گیراتره برات ارزوی کوچولوهای سالم وقشنگ میکنم که کلی دلتونو شاد کنند😍😍😍😍

قربون دلت بشم عزیزممممممم 🥺میشه سپیدی این شبهای سیه مون بیاد🥺برای هم و همدردانمون دعا کنیم میگن دع ...

ممنونم عزیزم 

من همیشه میگم اگه خدا بهم اولاد بده یعنی دعاهای نی نی سایتی ها رو شنیده اونقدر که از ته دل دعا میکنن 

دعا میکنم خدا دو قلو تو دامنت بزاره عزیزم 😍😍🌺🌺

اره عزیزم همینطوره تابستونبعداز منفی شدن پرونده ادامه درمان رو بستم فقط نگرانم بعدها پشیمون نشم همسر ...

نه عزیزم چرا پشیمون. بیا خودت رو بسپار به مشیت و حکمت خدا . ما که خبر نداریم شاید فرزند دوم صلاحمون نیست اگه باشه حتی ناخواسته بهت میده. مگه میشه تو تقدیرت دو تا بچه نوشته باشه ولی خدا بهت نده. مطمین باش میده .اگه نباشه هم دنیا رو تلاش کن نمیشه

ممنونم عزیزم من همیشه میگم اگه خدا بهم اولاد بده یعنی دعاهای نی نی سایتی ها رو شنیده اونقدر که از ته ...

اره واقعا انقدر دلشون بزرگه گاها میبینمطوری دعا گو هستند لذت میبرم.مرسی مهربونم 😍😘😘😘

نه عزیزم چرا پشیمون. بیا خودت رو بسپار به مشیت و حکمت خدا . ما که خبر نداریم شاید فرزند دوم صلاحمون ...

حرف مامانمو زدی میگه اگه توی تقدیرت خدا نوشته باشه هرچی بشه میشه نباشه هم خودتو هلاک کنی نمیشه.خود درمانشدیدا استهلاک روحی و جسمی میاره خدا شاهده چقدر اذیتشدم این دوسال که پیگیر بودم واقعا کشش ندارم توکل بر خدا نشد هم قسمت نبوده چه کنم دیگه

الان اگه خدا نعمتصو به من بده منم مثل خودت میگم پس کی دومی میاد انشالله دامنمون به زودی سبز بشه بخدا ...

عزیزممم حلالم کن اگه ناخواسته رنجوندمت فکر کردم اینجوری از حرفمبرداشت کردی درسته هیچ وقت قدر داشته هامونو نمیدونیم.خدا شده به دل پدر و مادر همسرت نظر کنه دل همتونو باهم شاد کنه.خدا انقدر سوپرایزهای قشنگی داره که نگو ان شالله قشنگترینش قسمت شما و همه کسانیکه اولاد ندارن😍

‌گلم بازم خداروشکر یدونه داری پس من ۱۲ساله منتظرم چی بگم

فدای دلت شم خیلی سخته درک میکنم ،مگه برای خدا کاری داره ان شالله دو فرشته کوچولو همزمان بهت ببخشه😍

حرف مامانمو زدی میگه اگه توی تقدیرت خدا نوشته باشه هرچی بشه میشه نباشه هم خودتو هلاک کنی نمیشه.خود د ...

عزیزم مامانت راست میگه . من درکت میکنم من دوسال تمام دارو گیاهی می‌خوردم داروهایی که سگم تحمل خوردنش رو نداره از تلخی. شوهرم کلی دارو مصرف کرد . اما انگار نه انگار . انگار خدا جلوی این لقاح رو گرفته بود. از نظر روحی داغون شدم چون همش امیدم ناامید میشد. ولی خب چه میشه کرد نه میشه به جنگ خدا رفت نه قدرت ما در برابر قدرت خدا ارزشی داره. باید تسلیم شد تا آرامش گرفت

عزیزم مامانت راست میگه . من درکت میکنم من دوسال تمام دارو گیاهی می‌خوردم داروهایی که سگم تحمل خوردنش ...

با حرفهات خیلی مصمم کردی رو تصمیمم بمونم ممنونم ازت😍 بله درسته هرچهه خدا خواست همان می شود توکل به خودش