2777
2789
عنوان

ناباروری و سردرگمی

190 بازدید | 45 پست

سلام دوستم من ۱۴ ساله ازدواج کردم از همون سال اول دوست داشتم بچه دار شم عاشق بچه هام اولی رو بعداز سه چهار سال و دارو و امپول باردار شدم و بعداز اون هم چون میدونستم ممکنه باز نشه برای دومی هم اماده بودم اما نشد که نشد اخرین مرحله یعنی  ivf  هم سه مرتبه رفتم با اونهمه تعریف تمجید دکتر که رحمت عالیه جنینهات با کیفبت حتما میشه اما نشد که نشد.همرم بخاطر من توظاهر مدام میگه ول کن منکه دیگه نمیخوام اما تودوران انتظار بعداز انتقال چه نقشه ها که نمیکشید وای دوتا دختر شه وای یکیشم دختر شه براش ال میکنم بل میکنم منم چون خواهر ندارم میگفتم چی میشه خدا بجاش بهم دختر بده.پسرمم مدام از دو سال پیش میگه چرا همه تمکلاسیهام خواهر برادر دارن اما من تنهام دوستم نداری نی نی نمیاری خلاصه که تو بد گردابی افتادم همسرم میگه اصلا اجازه نمیدم باز بری سراغ درمان بدنت داغون شده روحیه ات داغونتر به خودت رحم کن مامانم مدام میگه ول کن دیگه قسمتت نیست اما پسرکم هر شب خواهش میکنه مامان تورو خدا برامون نی نی بیار.خودمم دوست دارم براش خواهربرادری بیارم اما موندم نگرانم دو سه سال دیگه سنم بالاتر رفت پشیمپن شم الان ۳۶ سالمه از بیمارستان چندین بار زنگ زدن که پزشکت میگه هر روز که دیرتر بیای سراغ ادامه درمان شانت کمتر میشه.اخه من چیکار کنم لپذیرم قسمتمه بعدها پشیمون نمیشم؟؟  اگه با اینهمه دارو فردا صدتا درد و مریضی بگیرم چی ؟؟ خدایا شکرت بابت این ازمایش سختت.میخواستم کل وسایل پیرم و لباسهای نوزادی که نو موندن و برای دومی نگه داشتم رد کنم بدم بهزیستی شیرخوارگاهی اما حتی فکر کردن بهشم اشکمو در میاره این حقم نبود من کل دوران خوش زندگیم تو مطب و انتظار و دعا گذشت🥺🥺🥺🥺تو پرونده نوشتن دلیل ناشناخته یعنی مشخص نیست مشکل چیه این خیلی بدتره که نمیدونیم چی رو باید پیگیری کنیمچه کنم نظرتونو تجربه تونو میگین

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدارو شکر یکی داری من چی بگم ک هیچی ندارم

میفهممت خیلی سخته،خدا دلتو با اولاد یالم و صالح شاد کنه،سر اون هم چه عذابها نکشیدم اما اینکه مدام میگه دلمواتیش میگیره🥺🥺

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  
خدارو شکر یکی داری من چی بگم ک هیچی ندارم

دقیقا میخواستم همینو بگم 

ما در آرزوی داشته های این خانوم ، این خانوم هم در آرزوی داشته های دیگران....

ای که دستت میرسد کاری بکن...
میفهممت خیلی سخته،خدا دلتو با اولاد یالم و صالح شاد کنه،سر اون هم چه عذابها نکشیدم اما اینکه مدام می ...

مرسی عزیزم 

انشاالله به حق فاطمه الزهرا این ماه باردار میشیم توکل ب خدا

واسه مامان شدنم دعا کن دوست خوبم 🥹
دو تا راهکار میدممیتونی از پرورشگاه بچه بیاریدو میتونم با طب سنتی کمکت کنم که حداقل ضرر نداره برا بد ...

اولی رو نمیتونم شرایطشو اصلا ندارم دومی رو هم رفتم حتی کنارش چقدر بادکش و اینا هم انجام میدادم نشد که نشد🥺

میفهممت خیلی سخته،خدا دلتو با اولاد یالم و صالح شاد کنه،سر اون هم چه عذابها نکشیدم اما اینکه مدام می ...

نه عزیزم خدا رو شکر مثل ما حسرت به دل نموندی 

جا ما نیستی ببینی دل ما چه اتیشیه ....

ای که دستت میرسد کاری بکن...
مرسی عزیزم انشاالله به حق فاطمه الزهرا این ماه باردار میشیم توکل ب خدا

یعنی میشه؟دلم میخواد طعم بارداری طبیعی و بدون استرس هم بچشم☹️

نه عزیزم خدا رو شکر مثل ما حسرت به دل نموندی جا ما نیستی ببینی دل ما چه اتیشیه ....

قشنگم پسر منم بعداز چهارسال انتظار و نگم چه سختیها  شد برای همین میگم میفهممت،ان شالله به زودی زود دلت شاد شه اونم دو قلو 😍

دقیقا میخواستم همینو بگم ما در آرزوی داشته های این خانوم ، این خانوم هم در آرزوی داشته های دیگران... ...

گویا هیچکس بی مشکل نیست

انشاالله این ماه من و شما و این خانم و تموم چشم انتظار ها دامنشون سبز بشه به حق خانم فاطمه الزهرا 

واسه مامان شدنم دعا کن دوست خوبم 🥹