2777
2789
عنوان

چرا من دهنمو نمیبندم اخه همش باید یه چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 27 پست
واییی نهه مگ چی کار کردم گفتی ببین اگ خوبه باهاش تو رابطه برو ولی خوب خوب نبود 😬😁😅😅

🤣🤣🤣خب خوب نبوده ک هیچ دااغون بودع بعدم‌مگ‌من‌نگفتم حتی اگ‌باهاش تو رابطم رفتی تو دانشگا ضایه نکنی و یا حتی خاس ببینتت بگو اونجا نیاد و باهات گرم نگیره؟ مهم ک نیس حالا ولی خب ازین ک گفتی تعجب کردم😂

نه بین نبود فقط به یه دوستم گفتم اونم از دوست پسرش ک یه رشته دیگه اس پرسید ( پسره هم همکلاسی دوست پس ...

اهااااا من‌فکردم رفتی جلو همهه گفتیی ..فشارم داش میزد بالاااا🤣

بخدا ی لحظه غصه تو خوردم فکردم رفتی تو کلاس جار زدی اخه محیط دانشگا خیلی چرته واس این مسائل😂💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🤣🤣🤣خب خوب نبوده ک هیچ دااغون بودع بعدم‌مگ‌من‌نگفتم حتی اگ‌باهاش تو رابطم رفتی تو دانشگا ضایه نکنی ...

ندیدمش تو دانشگاه ک فقط به دپستم فتم چون کنجکاو بودم ببینم کیه 

میدونم خیلی خرم 

دریغ از یه ذره سیاست 

واقعا مهم نیست ؟ 

اهااااا من‌فکردم رفتی جلو همهه گفتیی ..فشارم داش میزد بالاااا🤣بخدا ی لحظه غصه تو خوردم فکردم رفتی ت ...

نه نه فقط به دوستم گفتم دعا کن از اینجا بیشتر درز نکنه 😬😂

ندیدمش تو دانشگاه ک فقط به دپستم فتم چون کنجکاو بودم ببینم کیه میدونم خیلی خرم دریغ از یه ذره سیاست ...

حالا خودخوری نکن ولش کاریه ک شده😂

ن جوری ک بخای بخاطرش خودتو اذیت کنی ن مهم نیس ولی دفه بعد محافظانه تر عمل کن ترو جدت😔😂

همچین صمیمی هم نیستیم باهم سر یه موضعی چند وقت بود باهم حرف نمیزدیم اون خودش یه دپست جون جونی داره

ععع خب پس با این وجود نمیتونم امیدواری بدم. فق میشینم واست دعا میکنم ک حدقل ب اون رفیق صمیمیش نگفته باشه و الا....😂😂

ععع خب پس با این وجود نمیتونم امیدواری بدم. فق میشینم واست دعا میکنم ک حدقل ب اون رفیق صمیمیش نگفته ...

وایییی 😂😂 اون یکی دوست صمیمیش هم دوست خودمه باهمیم اونم بدونه برام مهم نیست همین دوستای خودم بدونن ولی دیگ نرن به کس دیگه ای بگن 😂