2777
2789
حالا کسی ک ناراحتم کرده خیلی خودشو بالا میگیره و ب خودش مینازه بیخودی..‌‌.امیدوارم خدا منو هم ببینه ...

آدمایی که دل میشکنن همه فکر میکنن خیلی شاخن 

در حالی که خدا طرف حقه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ی جا بدجور تحقیر شرمیکی تو فامیلمون منو معرفی کرد ب ی خانم واسه پسرش ولی اون خانم ازم خوشش نیومد حال ...

تو سلیقه اون آدم نبودی ولی این اصلا معنیش این نیست که تو بی ارزشی اصلا 

یکی تپل میپسنده آیا به معنی اینکه تپل خوبه لاغر بده ؟

یکی بلند می‌پسنده یکی متوسط 

یکی شاغل یکی خانه دار این معنیش این نیست که اگه ویژگی مد نظر اون رو نداری تو بی ارزشی نه سلیقه هم نیستین 

ی کم رابطه تونو کم تر کنید ک اذیت نشید

زیاد نمیریم فقط وقتایی ک کار واجبی هست ک بلید اونجا انجام بدیم میریم کلل دنبال دردسر و شر میگرده مرد گنده

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙

تو سلیقه اون آدم نبودی ولی این اصلا معنیش این نیست که تو بی ارزشی اصلا یکی تپل میپسنده آیا به معنی ا ...

جریان اینه دخترشون بعد عمری تو سن بیست و هفت سالگی ی خواستگار گیرش اومد اینا هم نشستن همه جا گفتنو کلی هم پزشو دادن ب ما...

در حالی ک من از هجده سالگی خواستگار خوب داشتم ولی خانواده م هیچ جا نگفتن ب هیییچ کس...

اینام فک کردن ک من خواستگار ندارم و چقد بدبختم واس همین وقتی اون خانم منو نپسندید شروع کردن ب تحقیر کردن‌‌‌.‌‌‌..

زیاد نمیریم فقط وقتایی ک کار واجبی هست ک بلید اونجا انجام بدیم میریم کلل دنبال دردسر و شر میگرده مرد ...

بعضیا هر چی سنشون بیشتر میشه ب جا این ک عاقل تر بشن بلانسبت شما نفهم تر میشن