2777
2789
عنوان

اتفاق ترسناکی که برام افتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 43 پست

بیدار شدم یکم گیج خواب بودم رفتم زیرزمین دیدم مادربزرگم رو تخت نشسته سلام دادم بهش اصلا یادم نبود فوت کرده ازم توت خواست از درخت حیاط منم رفتم چیندم برگشتم پایین پشتش بهم بود گفت هنوز یادت نیومده چه قولی بهم دادی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کم کم یادم اومد چه خبره یادم افتاد فوت شده خواب از سرم پریده بود وسط زیرزمین بودم چندتا توت تو دستم بود از ترس له شده بود خشکم زده بود فقط خودمو خیس نکردم پاهام تکون نمیخورد هنوز روی تخت پشتش بهم بود گفتم حتما قراره بمیرم

بیدار شدم یکم گیج خواب بودم رفتم زیرزمین دیدم مادربزرگم رو تخت نشسته سلام دادم بهش اصلا یادم نبود فو ...

ایی قدرت ترکات ایی قدرت شیشع

خدایی فازت چیه شیشه زدی؟بقول یکی که گف جومونگ بودی معتادارو پرت کردی بیرون

بعد خابیدی یهو وسط حیاط

بعد رفتی توت چیدی

عین فیلم ترسناکا بود صداش حتی کلفت تر از مادربزرگم بود سرمو انداختم پایین اروم عقبی رفتم گفت خیلی عجله داری اول باید قولتو انجام بدی من داشتم قبض روح میشدم تا همون همسایه که بهم زنگ زده بود اومد تو حیاط صدام زد قفلو بلد نبودم درست ببندم دکوری بسته بودم اونم راحت اومو تو منم انگار بهترین صدایه زندگیمو شنیدم جرات پیدا کردم رفتم تو حیاط

به اون هیچی نگفتم فقط ازش خواستم باهام بیاد تو زیرزمین خودمم پشتش اروم رفتم دیدم هیچکس نیست همون شب خوابه همونو دیدم که گفت قولت راجب بابات یادت نره همینجا همه چی تموم شد دیگه ندیدمش قولمم یادم نیومد همیشه به این اتفاق فکر میکنم اخرم هیچی نمیفهمم فقط بازم قسم میخورم به قران که کلمه به کلمه حقیقت نوشتم ببخشید کند تایپ میکنم

اره توهم اولحظه جومونگ شدی معتادهارو پرت کردی بیرون بعدش هم با خیال راحت خوابیدی ؟؟؟؟؟لطفا به شعور م ...

واقعا فکر میکنی دوتا عملیه بدبخت که واسه دزدی اومدن بیرون کردنشون کاری داره؟ خودشون از خداشون بود برن بیرون بجا اینکه پلیس بیاد چه جومونگی چه توهینی؟؟؟

واقعا فکر میکنی دوتا عملیه بدبخت که واسه دزدی اومدن بیرون کردنشون کاری داره؟ خودشون از خداشون بود بر ...

به خدا فیک فیک تاپیکت عزیزم عملی های الان چاقو اسپری و۰۰۰۰ دارن بعد مگه ی دختر تنها چیه که زورش به دونفر بچربه بعد چرا مثلا عموت باید بگه حالا که از اولش مراسم ختم نبودی دیگه نیا کلا مگه فقط مادر اون بوده شرمنده میخوای ناراحت بشی بشو ولی والله دروغه