2777
2789
چندساله ازدواج کردی ؟

اگر میخواید نصیحت کنید و از حس‌های عجیب غریب مادرانه و بعدا پشیمون میشی و .... بگید 

بگم الکی خودتونو خسته نکنید و با هم بحث نکنیم  هرکس تصمیمی تو زندگیش داره‌ 

و اجباری تو هیچ چیزی وجود نداره‌  

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

چه جالب چه خوب که کنار اومدین منم بچه دوست ندارم زیاد....ولی شاید نظرت برگرده بعضی هااین طوری شدن

من از اون دسته افرادیم که یه تصمیمی میگیرم همیشه پای تصمیمم‌ میمونم 

به علاوه یه تصمیم هیجانی نیست همه جوانب رو سنجیدیم و بعد تصمیم گرفتیم برای همین با اطمینان حرف میزنن از تصمیمم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر میخواید نصیحت کنید و از حس‌های عجیب غریب مادرانه و بعدا پشیمون میشی و .... بگید بگم الکی خودتونو ...

اووووووه ترمز بگیر 

من خودمم همین نظر دارم ولی نامزدم همه بهم میگن ازدواج کنی خودت پشیمون میشی بچه میخای خاستم ببینم چند سالته چند وقته ازدواج کردی 

اووووووه ترمز بگیر من خودمم همین نظر دارم ولی نامزدم همه بهم میگن ازدواج کنی خودت پشیمون میشی بچه می ...

آخه اینجا تا چیزی مخالف عقاید عمومی جامعه میگی اکثرا میرن تو فاز نصیحت برا همین گفتم از اول توضبح بدم که حوصله بحث ندارم و اذیت نکنیم خودمونو  😄

۱۸ سالمه نزدیک به دوساله ازدواج کردم 

اگر بخوام از تصمیمم‌ پشیمون بشم که نمیشم باید اول مشکلات مالی رو حل کنیم که ۲.۳ سال طول میکشن‌ بعد اقدام به بارداری خودش یه پروسه زمان بره معلوم نیس چقدر طول بکشه اونم الان که انقد مشکلات ناباروری زیاده 

اونوقت همسرم ۳۷.۳۸ سالش میشه و خودش میگه اصلا دوس نداره‌ تو اون سن بچه دار بشه 

آخه اینجا تا چیزی مخالف عقاید عمومی جامعه میگی اکثرا میرن تو فاز نصیحت برا همین گفتم از اول توضبح بد ...

16سالگی ازدواج کردی و تصمیم گرفتی بچه داری 

من کلی ازت بزرگ ترم

فک کردم حالا چن سالته 

تو هنوز برای مادر شدن خیلی بچه ای که بخوای حسشو داشته باشی به نظرم واسه ازدواجم سنت خیلی کمه 

در هر صورت خوشبخت باشی

آخه اینجا تا چیزی مخالف عقاید عمومی جامعه میگی اکثرا میرن تو فاز نصیحت برا همین گفتم از اول توضبح بد ...

اتفاقا من همیشه میگم این اختلافاس جامعه قشنگ میکنه 

ی فامیل داریم ۴تا بچه داره اون دوست داره 

یکی ۲تا داره

یکی یدونه 

یکیم اصلا نمیخاد 

من خودم ۲۶سالمه نامزدم تا ازدواج کنم‌۲۸ تا ۳۵اینا نمیخام‌ ولی اگه تو ۳۵ سالگی بچه دار بشم یکی میارم 

اتفاقا من همیشه میگم این اختلافاس جامعه قشنگ میکنه ی فامیل داریم ۴تا بچه داره اون دوست داره یکی ۲تا ...

امیدوارم هرچی خیره پیش بیاد براتون ❤❤❤

بچه دار نشی

فرهنگ شهر و خانواده‌ای که توش بزرگ شدیم من و شما متفاوته 

برای ما ازدواج تو اون سن نرماله همونطور که از نظر شما زوده 

و خب وقتی دو نفر تصمیم میگیرن ازدواج کنن طبیعیه که در مورد مسائل اینچینی و مهم با هم از اول صحبت کنن‌ که بعدها به مشکل نخورن‌ حالا چه زود ازدواج کنن‌ چه دیر به هرحال باید از عقاید و طرز فکرای هم راجب مسائل مهم زندگی با خبر باشن