2777
2789
عنوان

بچه ها سوپ همتون خوشمزه درست میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 29 پست
من بلدنیستم درست کنم

بلدی نمیخواد راحت تر از سوپ نداریم.یکم بلغور خیس کن هویج نگینی قارچ و یه تیکه مرغ بنداز بعد که مرغ پخت در بیار ریش کن بریز.اگر دوست داری میتونی شیر بزیزی اگر نه رب بریز و رشته سوپ 

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عه یعنی من با استعداد نییتستم؟،😂خیلی دلم میخاد بهم بگن استعداد دارم تو آشپزی

نه حرفم این نبود😂اینه خیلی باید اشپزی داغون باشه سوپ رو هم خوب نپزن.چیز خاصی نداره

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی

من میبینی نصف شب دلم هوس سوپ میکنه.جو‌پرو میزارم با هویج میپزه شیر میریزم و نصف شب میبینی دارم سوپ میخورم

مرسی قشنگممم اسکرین میگیرم یادم نره ❤

ذرت هم اگر دوست داری بریز تو سوپ شیر.فقط شیرت باید هم دمای محیط باشه یا شیر گرم کنی که بریده نشه یه قاشق خامه هم داخل شیرت  بزن اگر خوشت میاد

چجوری

من میزارم مرغ و بعد بهش همون لحظه رشته و دوقاشق ارد اضافه میکنم یه قاشق آب لیمو سیب زمینی و هویج نگینی.  قارچ تمام ادویه های معطر به غیر از فلفل 

سبزی مخصوص سوپ.دوقاشق رب  

شعله خیلی ملائم تا خامی همه ی مواد گرفته شه 

تا کاملا جا بیوفته 

بیشتر با ادویه ها بازی کن 

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش(:✨🫶🏻️ 

چجوری

سوپ جو هم درست میکنم دوس داره 

سوپ جو شیر و هویج عالیه 

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش(:✨🫶🏻️ 

مرسی😍فداتشم اره دوس دارمحتما درست میکنم 😘مرسی

سرت سلامت.😍

چ جور سوپ درست می کنید؟؟بگید خانما یاد بگیرن لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😭

جورا خیس کن چند ساعت بعد با سینه مرغ و یه پیاز ۴ قاچ شده ونمک  بزار بپزه وقتی پخت مرغ ریش ریش کن بریز داخلش دوباره هویچ رنده کن اضافه کن زردچوبه فلفل سیاه اضافه کن بعد یه پیاز نگینی خرد کن جدا تفت بده رب هم بهش اضافه کن تا قشنگ سرخ بشه بو خامیش بره بعد به سوپ اضافه کن در آخر جعفری و گشنیز خرده شده اضافه کن بزار جا بیافته در اخر آب لیمو بهش اضافه کن 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜