2777
2789
اره والا،بعد توهین نباش به خانمای متاهل انگار شیررررر شکار کرده شوهر کرده با افتخارررررررر جار میزنه ...

از ارایشش مشخصه ۱۱ سالش نیست حداقل ۱۵ بیشتر میخوره

حتی ممکنه ۱۸ بیبی فیس باشه

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
به جز این من یکی دیگه هم دیده بودم داماد دهه ۸۰ ایپسره ۱۸ سالش بود دختره ۱۶ترویج کودک همسری میکنن

بخدا رد دادم من  ،ما تو فامیل یه نمونه داشتیم دختر۱۳پسر ۳۰ 

الان دختره ۱۷ شده داره طلاق میگیره با یه بچه،

اینا عقل ندارن خانواده نمیگن یعنی چی این کار؟؟؟؟این ننش میگفت خودش انتخاب کرده ،انگار اون اندازه گاوووو حالیشه,

من ۱۵ بودم همه ۲۵ به بالاها ازدواج میکردن 

الان ۲۲ شدم همه ۱۳ ،۱۴ ساله ها ازدواج میکنن😂😂😂💔

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از ارایشش مشخصه ۱۱ سالش نیست حداقل ۱۵ بیشتر میخورهحتی ممکنه ۱۸ بیبی فیس باشه

اره قطعا ۱۵ هست 

این اگ ۱۱ هست من اصن متولد نشدم😂😂😂به من بیشتر میاد ۱۱ باشم

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........
بخدا رد دادم من ،ما تو فامیل یه نمونه داشتیم دختر۱۳پسر ۳۰ الان دختره ۱۷ شده داره طلاق میگیره با یه ...

بنظرم این طور ازدواج ها بچه بازیه دو روز دیگه بخاطر مسائل خیلی ساده طلاق میگیره بعد کلی آسیب روحی میبینه

اره والا،بعد توهین نباش به خانمای متاهل انگار شیررررر شکار کرده شوهر کرده با افتخارررررررر جار میزنه ...

باید اساسی روی این موضوعات کار کرد مادر خیلی مهمه که به دخترش یاد بده عزت نفس داشته باشه ازدواج بد نیس ولی توی سن مناسب با آدمی که هم سطح هم باشن

بنظرم این طور ازدواج ها بچه بازیه دو روز دیگه بخاطر مسائل خیلی ساده طلاق میگیره بعد کلی آسیب روحی می ...

اره بابا الان بچه دختررو مامانش نگه میداره به اون میگه مامان، دختره خودش صبح تا شب با رلش بیرونه

بخدا رد دادم من ،ما تو فامیل یه نمونه داشتیم دختر۱۳پسر ۳۰ الان دختره ۱۷ شده داره طلاق میگیره با یه ...

من از خود بچه هه تعجب نمیکنم از عقل پدر و مادرش تعجب میکنم😐

فامیل خودمون ۱۸ ازدواج کرد همه میگفتن چه زود ازدواج کرد تازه😂

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
اکثر ازدواح ها تو سن پایین با طلاق و آسیب عاطفی. همراه بوده

توی فامیل شوهر من هم ازدواج توی سن پایین رواج داره ولی خدا رو شکر همسرم مثل من فکر میکنه خواهر من ۲۴ سالش هست تهران درس میخونم ومجرده از نظر اطرافیان شوهر من ترشیده هست  

من از خود بچه هه تعجب نمیکنم از عقل پدر و مادرش تعجب میکنم😐فامیل خودمون ۱۸ ازدواج کرد همه میگفتن چه ...

😂😑💔منم مبگم مقصر بچه نیس پدرو مادره برنه دستو پای اون بچرو بشکونه بخدا بعدا بچه ممنونشم میشه، من یه خواستگار داشتم ۱۸ سالگی تازه، اصرار کردم از سر بچگی بابام گفت نه که نه باید درس بخونی پزشکی قبول شی، یه جنگ و دعوای مفصلم با پسره کرد که دیگهههه نیاد و رفت ، الان ۴ سال میگذره میگم کاش میزد اصن تو گوشمممممم،

اللن دستشو میبوسیدم،دمش گرم،

درسته حالا پیراپزشکی اوردم دارم باز کنکور میدم یبار دیگه اما اگ اینکارو نمیکرد بدبخت بودم