2777
2789
یک عدد عقب‌افتاده که داره از عقاید بیمارگونه خانواده‌ی بدتر از دشمنش پول در میاره.واقعا چرا؟

اتفاقا عقب افتاده ملتین که اینارو دنبال میکنن

و بهشون ویو میدن

من اتفاقی اومد تو اکسپلورم دیدم فالوشون ندارم

ولی قشنگ مشخص برای ویو و فالووره و همش دروغه

بچه ۱۱ ساله نمیفهمه عشق چیه عاشقی چیه کلاس پنجم دبستان

این دختر که قطعا ۱۵ سال رو داره

و اینکه هی تاکید داره رو ۱۱ سال مشخصه که برا جذب ملته

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زر میزنه ۱۵_۱۶بهش میخوره _بعدشم شاید خواهر برادر ،دایی خواهرزاده ازین حرفان ،فقط نقش بازی میکنن ،واس پول دراوردن مث بقیه بلاگرا ،دیدن مفتو راحته زدن تو این کار

تا وقتی از هم لب نگیرن باور نکنین ک زنو شوهرن😄

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
بنظرم 17 سالشه اما اندامشو میبینم شک میکنم

ریز مونده خب خیلیا ریزترن ...منم میگم بزرگتره ۱۱ نیست ،، ۱۱ سال مگه عادت ماهیانه میشه؟

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
ریز مونده خب خیلیا ریزترن ...منم میگم بزرگتره ۱۱ نیست ،، ۱۱ سال مگه عادت ماهیانه میشه؟

همون من ۲۲سالمه هر کی میبنیه میگ ۱۶،۱۷ام 

😂

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........
همون من ۲۲سالمه هر کی میبنیه میگ ۱۶،۱۷ام 😂

اره خب خیلیا جثه و بدنشون ریز میمونه.....

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕