2777
2789
عنوان

مادرم درس خوندنم مسخره میکنه

141 بازدید | 20 پست

من ۲۳ سالم دارم تجربی میخونم انشالله دارو قبول شم ۱۰ تا ۱۴ ساعت درس میخونم مادرم من مسخره میکنه میگه جای بچه اوردن خرس گنده نشسته درس میخونه ولی من دوست دارم دارو بخونم اصلا تمایلی به بچه ندارم و نمیتونم بیارم وقتایی که خونه مادرمماصلا تمرکز ندارم شوهرم کارش جوریه یه وقتایی مجبورم بیام خونه مادرم ولی اصلا حس خوبی ندارم حالم از خودم بد میشه میام اینجا 

ایا هدف من کمه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم. اتفاقا اگر بچه‌دار هم شدی هم خودت افتخار می‌کنی به خودت هم فرزندت.

اهدای عضو = اهدای زندگی🌱 می‌شه لطفا برای سلامتی و ظهور امام زمان سه تا سوره‌ی توحید بخونی؟ 🌱 می‌شه لطفا برای درسم هم صلوات بفرستی؟ ممنونم ازت. 🌱 ملانقطی و طرفدار زبان و ادبیات فارسی هستم.🌱 ابوالقاسم فردوسی و علامه دهخدا و دکتر معین الکی این همه زحمت نکشیدن که شما "راجع به" رو "راجب" بنویسی، "بذار" رو "بزار" و هکسره رعایت نکنی. اگه غلط املایی دیدم بهتون تذکر می‌دم شاید تو کلاس درس خوب یاد نگرفته باشید.🌱 یه عزیزی بهم گفت راجع به عربی هست و کنار فردوسی مباید بیارم. حالا شما راجع به رو هم درست بنویس حتی اگه به فردوسی مربوط نباشه.🌱 توجیح معنی نمی‌ده و منظور شما در این مواقع توجیه هست.🌱 می‌دونستی تکیه کلام درسته و تیکه کلام اشتباه. تکیه کلام یعنی چیزی که در سخن گفتن بهش تکیه می‌کنند.🌱 لطفا اگه با شما صحبت نکردم و عقایدت با من فرق می‌کنه توهین نکن و دخالت نکن. ممنونم.🌱

نه توی مسیر موفقیت همیشه همه چیز تمام و کمال نیست ، شما هدفت رو داری پس بچسب بهش ول نکن ، سال دیگه این موقع رفتی دانشگاه و ثابت می‌کنی اشتباه کرده مادرت ، تازه هیچ وقت برای انجام کاری دیر نیست ، همیشه فکر میکنیم دیره و اون فرصتی که داریم از دست میدیم و به خودمون میایم و اندوه میخوریم ، خودت فکرش رو بکن فردا بچت بهت نمیگه مامان چرا درس نخوندی؟ مامان دوستام همه درس خوندن و ... 

درخواست دوستی ندید ، اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️

عزیزم اگه دارو بیاری که با ابن حجم مطالعه حتما میاری ۷ سال بعد میتونی فارغ التحصیل شی 

اگه الان تلاش کنی توی ۳۰ سالگی خانوم دکتری و با سواد اما اگه به حرف این و اون جا بزنی توی ۳۰ سالگی به آدم بیکاری از نظز خودت کدوم بهتره

کوبرام رفیق صوغرا💜                                پدرم محتاج صلواته لطفا براش بفرستین

خب کم برو تا مادرت بفهمه ناراحت شدیآفرین بهت بچه بیاری دراینده بهت افتخارمیکنه بخاطر تلاشتب کس دگ نگ ...

من مجبورم بخاطر کار شوهرم یه وقتایی بمونم خونه مادرم مجبورم

عزیزم اگه دارو بیاری که با ابن حجم مطالعه حتما میاری ۷ سال بعد میتونی فارغ التحصیل شی اگه الان تلاش ...

من همه اینا میدونم من از مادرم توقع ندارم سنگ بندازه 

برو تو طول روز کتابخونه نزدیک خونه مادرت ولی تروخدا کم نیاربرای آینده بچه ت بخون دارو سازی قبول شو

میدونم چند سال سختی میکشم ولی ۵۰ سال حسرتش نمیخورم مادرم میگه تنها افتخار زن اینه چندتا بچه بیاره ک من قبول ندارم