2777
2789
عنوان

مامانا بیاید کمکککککککک

59 بازدید | 14 پست

مامانا پسرم شپش گرفته اونم زیاد یکی دوتا نیست اصلا انقدر زیاده چی کار کنم دخترممم گرفته موهاشم بلنده ترو خدا راهنمایی کنید🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین اول رو بالشی و تمیز بشور قبل خوابم ی پارچه بنداز رو بالش

حموم ببرش شامپو رو استفاده کن

ی شونه دندونه ریز داروخونه میده بهت موهاش ک خشک شد کامل شونه کن و دونه هاش باید جداکنی از موهاش چون فقط باحموم ازبین نمیرن دونش باید جداشه 

اسپندم جوش بده آبش بریز داخل چیزی ک اسپری شه

اسپری کن روموهاش

موهاشو. محلول زدم نمیره دخترم بزرگه

داخل حموم با نرم کننده زیاد بشور و با شونه مخصوص شونه بزن

تخم هاشو هم بیرون بیار. 

هرروز چک کن

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️
ببین اول رو بالشی و تمیز بشور قبل خوابم ی پارچه بنداز رو بالشحموم ببرش شامپو رو استفاده کن ی شونه دن ...

فایده نداره محلولش. شونه زدم محلول زدم الان گفت باز سرم می‌خواره نگا کردم دیدم یا فاطمه زهرا پنج برابر شده

حشرش‌و امروز دیدم رو دفترش داشت راه می‌رفت کشتمش

پس خیلی زیاده

حتتما داخل حموم شونه بزن همه میریزه بیرون

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️
فایده نداره محلولش. شونه زدم محلول زدم الان گفت باز سرم می‌خواره نگا کردم دیدم یا فاطمه زهرا پنج برا ...

دونه های رشک جدا کردی ازسرش؟ خواهر زاده منم اینطوری بود باز برمیگشت اخرسر ینفر اوردیم بلد بود قشنگ کف سرش نگاه میکرد تخمش از رو سرش با دست برمیداشت مینداخت تو ظرف  آب