2777
2789

بچه ها من از بچگی چاق بودم ده کیلو کم میکنم ۲۰ کیلو برمیگرده بخدا از خودم متنفرم ... حاضرم طلاهامو بفروشم عمل کنم ..توروخدا موردی بوده ببینین عمل معده کرده باشه چیزیش شه؟ بلاگرا میکنن همه م سالم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلیا هم سر عمل بینی فوت کردن 

پس دیگه کسی عمل نمیکنه؟

به این چیزا ربطی نداره عزیزم 

من خواهرم یک ماهه اسلیو کرده قبلش پزشک قانونی و قلب و ریه و همه چیز میفرستن مشکلی باشه عمل نمیشی

نه ولی عوارض زیاد داره شیرینی و شکلات زیاد میخوری؟

نه ولی غذا زیاد میخورم ..هله هوله خور نیستم .الان دیگه شده پرخوری عصبی مثل وحشیا حمله میکنم سمت غذا بخدا خودمو تو اینه نگاه نمیکنم انقد از خودم متنفرم

نه ولی غذا زیاد میخورم ..هله هوله خور نیستم .الان دیگه شده پرخوری عصبی مثل وحشیا حمله میکنم سمت غذا ...

منم مثل شمام 

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی

چون گفتی بگین میگم اره چند نفر از اقوام دور مامانم فوت کردن. مادره عروسی بچش بود رفت عمل کرد فوت کرد عرو به هم خورد. چند تا دیگه هم بودن. یکی از اقوام پیروان با دوتا بچه ی کوچیک ثروتمند رفته بود موقع کرونا تو کلنیک عمل کرد فوت کرد. ولی چند نفر دیگه هم هستن از اقوام عمل کردن و خدا رو شکر زنده موندن. نمیدونم چه جوریه که بعضی ها میمیرن شاید به دخترشون ربط داره