2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

40 بازدید | 13 پست

سلام 

تازه ده روزه زایمان کردم بخدا از لحظه زایمان آسایش ندارم اون از زایمان که به خاطر یه وحشی جیغ جیغو که کنار من داشت زایمان میکرد فشار منو برد بالا و اعصابم بهم ریخت بخاطر همین یه روز تو آی سیو بودم و بچمو ندیدم، بعدش آوردنم بخش و یه دو روز تو بخش بودم بچم زردی گرفته و خوب نمیشه خودشم دو روز تو دستگاه بود بعد زردیش اومد پایین و الان دوباره رفته بالا یعنی مردم زایمان میکنن و آرامش دارن بخدا ده روزه یه ساعت با آرامش نخوابیدم شب و روزم شده گریه و استرس که این بچه چیزیش نشه دارم سکته میکنم، الانم دستگاه آوردیم تو خونه دوباره زیر دستگاه است، بماند شوهرم چقدر غُر میزنه که تو الکی همش منو میکشی دکتر و بیخود پول خرج میکنیم، به هر دری میزنم به 14 معصوم رو میزنم هیچکس جوابمو نمیده تروخدا برام دعا کنید منم دلم میخواد بچم آرامش داشته باشه نگاهش میکنم جیگر کباب میشه 

حق داری عزیزم ، وقتی دستگاه اوردی خونه یعنی زردیش بالا نیست و زود میاد پایین 

اون ای سیو و بستری بیمارستان و غر شوهر همه گذشت  

زردی بچه هم یکی دو روز دیگه خوب میشه ، بعدش از اغوش کشیدنش از خوابیدنش روی پستان ، از ولع برای شیر خوردن از خوابیدنش از همه چیزش حتی گریه های شبانش لذت بیر و استفاده کن 

منکه خیلی دلم تنگ شده

یه صلوات برای نوزادم میفرستی 🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آروم باش کی گفته بعد از زایمان مردم آرامش دارن من خودم سه شب روز نخوابیدم بعد بخیه های داغون تو بیمارستان زردی  داشت تا چهار روز نمیتونستم راه برم بعد سرما خورد الان دو سالشه راحت کنارم خوابیده تموم میشه این روزا لذت ببر که دیگه بر نمیگردم دارم له له میزنم شیرش بدم دلم برای شیر دادنش تنگ شده🥲

مشاور رایگان ۱۴۸۰  آرامش گرفتن ۱۶۴۰ حرم امام حسین این نیز بگذرد
حق داری عزیزم ، وقتی دستگاه اوردی خونه یعنی زردیش بالا نیست و زود میاد پایین اون ای سیو و بستری بیما ...

برای همینه دارم دق میکنم

همین الانم از همه چیش لذت میبرم ولی با غصه زردیش

گلم بدنشو با شیر گاو بشور با عرق کاسنی بشور زردیش میاد پایین حجامت پشت گوش هم اگه دلشو داشته باشی تو ...

والله حجامت دوست دارم ببرمش شوهرم نمیذارم من حاضرم هر کاری کنم که خوب بشه

برای همینه دارم دق میکنمهمین الانم از همه چیش لذت میبرم ولی با غصه زردیش

این همه بچه زردی گرفتن خوب شدن بچه ی شما هم روش 

منم بچم‌ زردی گرفت دستگاه اوردم‌خونه ، اون دستگاه برام مثل اینه ی دق بود . اما زود گذشت 

ماله شما هم میگذره گلم

آروم باش کی گفته بعد از زایمان مردم آرامش دارن من خودم سه شب روز نخوابیدم بعد بخیه های داغون تو بیما ...

منم عین تو 7 روز تو بیمارستان با بخیه و حاله داغون الانم خوب نیستم ولی دارم با زور خودمو نگه میدارم 

این همه بچه زردی گرفتن خوب شدن بچه ی شما هم روش منم بچم‌ زردی گرفت دستگاه اوردم‌خونه ، اون دستگاه بر ...

انشاالله خدا از دهنتون بشنوه

خیلی داغونم حرف مردمم بیشتر آدمو اذیت میکنه

انشاالله خدا از دهنتون بشنوهخیلی داغونم حرف مردمم بیشتر آدمو اذیت میکنه

در مقابل حرف مردم مثل کسی باش که رو پل هوایی ایستاده از یه طرفش ماشین میاد و‌از طرف دیگش ردمیشه 

حرفاشون برات درست مثل اون ماشینا باشه ، اگه بخوای از پل بری پایین و‌در معرض حرفاشون قرار بگیزی ، اون ماشینا میزنن بهت و لهت میکنن 

فعلا فقط به فکر خودتون  و بچت باش ، شما سه تا همین