2777
2789
عنوان

آزمایش تیروئید دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 54 پست
بله

منی که بیمارم از همه چیم اطلاع دارم که درست بوده کارم و طبق دستور پیش رفتم , خب طبیعیه که شمای فروشنده نمی‌خواین گردن بگیرید که این درمان موقته تازه اگه آسیب نرسونه ،دیگه حرفی نمی‌مونه همون اول بگین شغلتون چیه دوساعت الکی ننویسم چیزی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منی که بیمارم از همه چیم اطلاع دارم که درست بوده کارم و طبق دستور پیش رفتم , خب طبیعیه که شمای فروشن ...

اولا افتخار میکنم که اونقدر سطح اطلاعاتم رو بردم بالا که بتونم کمک حال مردم باشم

دوما خودم هم بیمار بودم و تجربه دارم 

اگه حوصله اش رو ندارین چشم با شما بحث نمیکنم😊😊

اولا افتخار میکنم که اونقدر سطح اطلاعاتم رو بردم بالا که بتونم کمک حال مردم باشمدوما خودم هم بیمار ب ...

والا دو سال با همین اطلاعات طب سنتی تازه مدرک دکتری هم داشتن مثلا ،وقت و پولمو نابود کردم شانس آوردم سلامتیمو بیشتر نابود نکردم دوسال حوصله کردم دیگه حوصله فریب خوردن ندارم بسلامت

خب بعد مصرف یه سری دارو گیاهی قرصم رو قطع کردم و دیدم علائم برنگشترفتم دکتر برام آزمایش نوشت اونم س ...

علایم نشانه هارو با سونو زبان میتونین تشخیص بدین 😊اولین پیشنهاد ریزی که دادین و من متوجه نشدم ،فریب دادن یعنی متقاعد کردن دیگران برای فریب خوردن ،همه هم همینو میگن کار خودشون بهتره، کار دیگرانو قبول ندارن🤣🤣🤣آره شما خوبیم همه بدن

علایم نشانه هارو با سونو زبان میتونین تشخیص بدین 😊اولین پیشنهاد ریزی که دادین و من متوجه نشدم ،فریب ...

من کسی رو قضاوت نکردم گلم

اگه میخواین با من بحث کنین برین مطالعه کنین در این زمینه چند سال هم تجربه کسب کنین اونوقت در خدمتم

اینجوری که اعصابتون و خورد میکنین تیرویید قطعا عود میکنه

من کسی رو قضاوت نکردم گلماگه میخواین با من بحث کنین برین مطالعه کنین در این زمینه چند سال هم تجربه ک ...

قطعا برای شماها نه وقتمو حدر میدم نه اعصابمو  دیگه فقط بحثو ادامه دادم  تا  همه چیو بگم وقتی بقیه میبینن تاپیکو هم متوجه بشن فریب نخورن 🤗 اگه خوب بود مطالعتون که مردوم خودشون میومدن پیشتون نه اینکه تبلیغ کنید برای دکانتون،نیاز به مطالعه که شما کردین ندارم وقتی متخصص هست چرا خودمو آزار بدم 

قطعا برای شماها نه وقتمو حدر میدم نه اعصابمو دیگه فقط بحثو ادامه دادم تا همه چیو بگم وقتی بقیه می ...

من کجا تبلیغ کردم؟ در ضمن همه کارشون رو تبلیغ میکنن غیرقانونی نیس

شما خودت رو ناراحت نکن 

همه مثل شما قطعا با فهم و شعور هستن میتونن درست تصمیم بگیرن