2777
2789
عنوان

بهترین رفیق تو سر چی از دست دادی

| مشاهده متن کامل بحث + 4276 بازدید | 142 پست

سره اینکه هر کی از در میاد میشد رفیق صیمیمش و قدرشو میدونست و براش هزار تا کار میکرد

ولی من که قدیمی بودم و هزار تا کار و فداکاری براش کردم ذره ای اهمیت نداشتم تو این رابطه

مثال بارز که نو که میاد به بازار کهنه میشه دل آزار

و اینکه دروغگو بود

من هیچ گروه دوستی ندارم واین یه حسرته برام ۴تارفیق بشیم تو یه گروه ندارم واقعا😑

لایک نکنید❌️لطفا اونجایی که ازمتن‌م خوشتون اومد منو لایک نکنین فقط وقتی خودم خواستم مررسی🙏🏽

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونی گاهی شوهر آدم گیر میده به این چیزا منم نامزد سابقم اصلا دوست نداشت دوستی داشته باشم باهاش بگر ...

دوباره بعد چند وقت ازدواج کردی عزیزم؟

لایک نکنید❌️لطفا اونجایی که ازمتن‌م خوشتون اومد منو لایک نکنین فقط وقتی خودم خواستم مررسی🙏🏽
هیییی آدم هنگ میکنه از شنیدن بعضی چیزا لیاقت داداشت بیشتر بوده قطعا

یعنی خیلی وحشتناک خیانت کردن هردوشون و رفتن تهران برادرم بد ضربه خورد و یه دختر خیلی  خوشگل عاشق برادرم شد قرار بود بریم خواستگاری براش یهو برادرم گفت کرونا گرفته بستریه صبر کنین اونجا متوجه شدن این طفل معصوم سرطان روده داره مستتاژ زده فوت کرد اخ برادرم تا الان داغونه خدایا اصلا دختره نگم برات باور کن دیگه اونهمه وسیله خریده خونه همه چی رو ول کرده از اون سال تا حالا زن هم نمیگیره 

به کویت با دل شاد آمدم با چشم تر رفتم به دل امید درمان داشتم درمانده تر رفتم🥺😭😭
😑😂اونروز یه کلیپی دیدم دوس پسر دختره به ترامپ رای داده بود دختره به بایدن دختره داشت جر.ش میداد پس ...

واقعنم خنده داره😂😑 تنها دوستم بود ک صادقانه دوسش داشتم لعنتی ولی حالم ازش بهم میخوره ک بخاطر همچین چیزی...😑البته اون مستقیم حرفه کاتو پیش نکشید،مثلن اومدم باش درد و دل کنم سره این موضوع،رید بهم منم بهم برخورد دیگ بدونه هیچ خداحافظی و دعوای آنچنانی کات کردیم.

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!

هیچی از دبستان تا راهنمایی /اول تا نهم صمیمی بودیم خیلی ولی بعدش من کلا از اون محله رفتم برای دبیرستان هم مدرسه نمونه قبول شدم  دیگ اوایل یکم زنگ می‌زدیم به مرور کم شد الان دیگ اصلا هیچی ۲ سال زنگ نزدیم منم اصلا حوصله شو ندارم رفیقای جدید دارم 

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

ده سال پیشموقع ازدواج کردن منناراحت بود که چرا زودتر بهش نگفتم که کسی توی زندگیمه و الان دارم می‌گم، ...

اینو گفتی یادم افتاد یکی دوستای منم چون زودتر بهش نگفتم میخام مجدد کنکور بدم سرد شد منم ازش فاصله گرفتم گفتم ب درک

از دوست خیری ندیدم

همه به فکر منافع خودشون

که فقط یه گوش باشه باهاش درددل کننن

ولی خودشون گوشی برای،شنیدن حرفات ندارن

موقعی که بهت نیاز دارن پیداشون میشه 

بهترین دوستم فقط خواهرم و همسرم تمام

با دونفر دوستی ۱۸ ساله داشتم همه جا باعم میرفتیم میومدیم خیلی خوب بودیم تا اینکه ی نفر اومد هرچی اینا پشت سرم گفته بودن رو بهم گفت یعنی میتونم بگم هیچ دوستی وجود نداره قشنگ جوری دوستامو برام چهره واقعیشون رو نشون داد ک الان حدود پتج ساله ب هیچ احدی نمیتونم بگم دوست اگه بهم بگم دوست فقط زبونی هست هیچ دوست واقعی نیس 

این دونفر قشنگ زندگی منو نابود کردن نابود نصف زندگیم سیاهه

لطفا ب هیچ احدی اعتماد نکنین

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺