2777
2789
عنوان

بهترین رفیق تو سر چی از دست دادی

| مشاهده متن کامل بحث + 4004 بازدید | 142 پست

از ۶ سالگی تا امسال ( ۱۸ سالگی ) با هم دوست بودیم ‌‌

سر یه جرو بحث ساده سرد شد و انفالوم کرد 

منم نوشتم براش : .... تو همچین دوستی ای و از همه جا بلاکش کردم 

به این موضوع پی بردم که خیلی تنهام 

مدت زمان زیادی دوست بودیم ولی مثل خواهر نبودیم .هیچ کدوم از راز هامون رو برای هم نمیکفتیم 

بقیه دوستامم فیکن 😂🥲

راستش من ولش کردم .چون بعد ی مدت حس کردم اون ادمی ک میشناختم دیگه نیست

این خیلی بده فرض کن دوست چن سالتو بعد مدت ها بشناسی خیلی بده

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم 🥲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدایی انقد صمیمی بودیم فکر نمی‌کردم بخواد بهم ضربه بزنه

مگه مرد کمه واقعاااا خیلی کثیف بوده چرا شوهر توووو

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم 🥲
این خیلی بده فرض کن دوست چن سالتو بعد مدت ها بشناسی خیلی بده

ببین تغییر کرد .هروقت بهش زنگ میزدم همش ازم طلبکار بود چرا زنگ نزدم چرا فلان ی رابطه ی طرفه .منم جدا شدم بارها بهم دوباره زنگ زده ولی من اون ادم نشدم باهاش

❤️اگه ی دنیارم بگیرم باز رسیدن به تو بزرگترین برد زندگیم بوده دلبر❤️
از ۶ سالگی تا امسال ( ۱۸ سالگی ) با هم دوست بودیم ‌‌سر یه جرو بحث ساده سرد شد و انفالوم کرد منم نوشت ...

میدونی آدما فقط به فکر خودشونن من یکی از دوستای معمولیم از کلاس دوم دوست بودن ینی فاطی جونشو واسش میداد در این حد 

آخر سر مخ عشقشو زد 

ببین تغییر کرد .هروقت بهش زنگ میزدم همش ازم طلبکار بود چرا زنگ نزدم چرا فلان ی رابطه ی طرفه .منم جدا ...

خوبه همون بهتر معلوم بوده ته دلش دوستت نبوده 

خیلی هول بوده این همه آدم چرا شوهر دوستش😐😐😐

قبل از اینکه نامزادی بشم همیشه دوستم می‌گفت 

نه اینکه نامزادی بشی بی معرفت بشی منو یادت بره 

مثل بعضیااا 

هر جا رفتی منم هستم 

منم ساااده

حتی چند بار شوهرم می‌گفت چرا ما هر جا میریم باید یکی باشه یعنی واقعا نمیشه یه بار ما خودمون دو تا باشیم 

میگفتم دوستم هست چه اشکاله چقد سخت میگیری 

همون موقع بعضی وقتا یه حرکتایی انجام میداد من خودم هم شوهرم جا می‌خوردیم ولی بازم میگفتم از هر کی ضربه بخورم از فلانی ضربه نمی‌خورم مثل خواهرم هست 

بعد از اینکه پیاماش دیدم انگار تازه متوجه شدم که از همون موقع چشمش دنبالش بوده 

قبل از اینکه نامزادی بشم همیشه دوستم می‌گفت نه اینکه نامزادی بشی بی معرفت بشی منو یادت بره مثل بعضیا ...

وااااای خداااا بعد این همه سال فهمیدی حالا خداتو شکر کن شوهرت اهلش نبوده وگرنه همون موقع های نامزدی زیرآب تو میزد خودشو قالب میکرد 

باور کن خیلی دیدم که میگم 

سر اینکه به شوهرم پیام داده بود شوهرم پیام رو نشون من داد من کلی حرف به دوستم زدم آخر برگشت گفت خیلی ...

چ جالب 

رفیق صمیمی ۱۵ ساله ام هم ک دستم تا آرنج با عسل تو دهنش بود 

همین چن روز پیش بهم پیام داد ک دلم واسه شوهرت لرزیده و میخامش 🫤🫤🫤

و الحمدالله ک این رفاقت تموم شد 🥴🥴