2777
2789
عنوان

تاپیک ترسناک

| مشاهده متن کامل بحث + 5136 بازدید | 203 پست

وااای امان ازدست این بچه ها😂

دخترمن کوچیک بود شوهرم بامادرش رفته بودن  تهران دکتر.

چندشب تنهابودیم.یه شب تواتاق جای پنجره نشسته بودیم .بعد دخترم اومدم کنارم نشست..دیدم هی سرشو خم میکنه مثلا میخادپشت بومو ببینه..گفتم چیه چرااینجوری میکنی ..گف مامان ببین اون کیه داره نگامون میکنه ..یاخدا الان که تعریف میکنم پشتم میلرزه😩همچین ترسیدم که یه مترهوارفتم ....بعددیدم نیم وجبی وسط خونه جفتک میزنه میگه دلوغ گفتم دلوغ گفتم تلسیدی😐بدجور ر ی دم به خودم 😅

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بخدا اگه دروغ بگم واینم بگم اصلانی خوام بترسونمتون چند دقیقه پیش ازجلوی اتاق دخترم رد شدم دیدم دخترم داخل اتاق تاریک وایستاد به روی خودم نیاوردم بعد آمد دیدم دخترم پیش باباش خوابیده از ترس دارم سکته می کنم 

من یه بار میخواستم خودکشی کنم خیلی افسرده بودم ، گرفتم خوابیدم تو خواب دیدم یه نفر خیلی قدش بلند و یه پارچه سیاه دورش بود با چشمای ترسناک چند سانتی متر ازم فاصله داشت ، سعی کردم حرف بزنم اما نمیتونستم یهو از زمین به صورت خوابیده بلند شدم به سقف اتاقم رسیدم خیلی ترسیدم گفتم من چجور پرواز میکنم؟....یهو محکم خوردم زمین همون لحظه اون شخص بهم گفت مگه نمیخوای بمیری خب بمیر ، منم از ترس فقط سعی میکردم چشامو باز کنم ، در خواب و بیداری سرگردان بودم ، همش احساس میکردم میرم بالا میخورم زمین که بلاخره از خواب بیدار شدم با ترس و استرس . تا چند روز بدن درد داشتم .... تک تک چیزایی که گفتم حقیقت بود واقعا نمیدونم چرا همچین خواب عجیبی دیدم 

یاخدا بعد نفهمیدی چرا اینجوری شد

نه نمیتونست ک حرفشو بزنه، فقط ازم فرار میکرد و جیغ و گریه

در حدی ک همسایه بالایی اومد ببینه چشه 

اونارو ک دید اروم شد

منم سریع اماده شدم بردمش مغازه  حواسش پرت شه

هنوز برام سواله🥲

اخه من خودمم قبلش خواب بودم ،کار گناهی مرتکب نشده بودم ک بگم قیافم شیطانی شده بوده