2777
2789
عنوان

تاپیک ترسناک

| مشاهده متن کامل بحث + 7731 بازدید | 227 پست

منم تازه چند روز بود زایمان کرده بودم بچم بغلم بود همونطور نشسته خوابم برده بود خاب دیدم آقای همسایه از پنجره اومده تو میگه بچت رو بده به من،منم میگفتم نمیدم چرا بدم میگفت باید بدی داش از دستم میکشید از ترس نفسم بند اومده بود از خواب پریدم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا نرفتی بچه رو نجات بدی نگفتی ببرنش یا ی چیز پرت میکردی مامانت بیداربسه

عزیزم اونموقع از ترس حتی نفس کشیدن یادت میره چه برسه به‌این کارا منم سزارین بودم به زور بلند میشدم از جام بعدش که ناپدیدشد قرآن  خوندم 

آره منتظرم😂

نمیدونم شما بودین یا ی کاربر ک گفت از جلو چشام رد میشن دیشب ۴خابیدم سرمو کردم زیر پتو با خودمرگفتم عرفی دارن نگات میکنننن😂خلاصه تا صب فقط پتورو میکشیدم رو سرم بر میداشتم‌🤦‍♂️ولی امشب تگ کنین میام خودم یادمه میره

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

بچه ها جن ها معمولا سربه سر کسانی میزارن که ازشون میترسه البته نه در حدی که سکته شون بدن من خودم نمی ...

نه نه اصلا اتفاقا وقتی یدونن طرف میترسه سمتشم نمیان فقط کسایی ک نمیترسن میرن جلوروشون اگع برن طرف کسی ک میترسه فورا سکته میزنه ک

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...