2777
2789
عنوان

مرگ بخاطر پیکرتراشی

| مشاهده متن کامل بحث + 60000 بازدید | 557 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا.خودم دیدم وقتی خانمها رو میخوان ببرن تو بخش جراحی دوتا نره غول میرن از جلو درب میبرن یعنی پس ا ...

اصلا کاری با این عمل های مزخرف ندارم ولی خدایی کجا دیدی اینایی که میگی و پزشک مرد و کادر درمان مرد هست ولی اصلا اجازه ندارن به بیمار دست درازی کنن

با لبات فاتحه هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشمات مدیونم....یه پناهنده ترسیده تنهام اما پشت مرز تن تو تا به ابد میمونم...
من واقعا موندم آخه مگه یه روزه چاق شدن که میخوان با اسیلو با پیکر تراشی با قرص ابن‌همه چربی رو دفع ک ...

قرص رو خوب گفتی.اینو از روی مستندی که دیدم میگن.قرصهای لاغری رسما مواد مخدر داره.تازه قرصهای چاقی هم کورتون داره.رسما بدنشون رو نابود می‌کنند.

با ورزش پوست شل شکم و سینه شل که درست نمیشه

خب آخه اگر کسی نگران پوست شل باشه،که باید نگران بخیه های کل بدنش هم باشه.اصلا قشنگ نیست.تازه دور و بر ما لیزر هم رفتند ولی جای بخیه خوب نشد.یکی شون که عفونت کرد گوشت اضافه هم آورده اینقدر بخیه ش وحشتناکی کل سینه هاشو پر از گوشت اضافه است که نگو.

خانوما یکی از تجربه های خودمو بگم شاید به دردتون خورد منم بعد دوتا زایمان با اینکه شکممو بسته بودم بازم یکم بود هنوز این دستگاه های تاور که به در و دیوار وصل میشه یا همین کش های تی ار ایکس که به سقف وصل میشه واسه خانومایی که بچه کوچیک دارن و وقت باشگاه رفتن ندارن عالیه اینقدر سریع نتیجه میده خودتون تعجب میکنین من الان سه ماهه شروع کردم کلی شکم و پهلو آب کردم اصلا خودم باورم نمیشه اینقدر زود جواب بده روزی نیم ساعت میرم فقط خوبیش اینه که هرجایی رو که میخوای با تمرین کوچیکش می‌کنی بقیه اندام ها لاغر نمیشه تمریناشم تو اینترنت هست

با لبات فاتحه هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشمات مدیونم....یه پناهنده ترسیده تنهام اما پشت مرز تن تو تا به ابد میمونم...

یه مورد عمل بینی داشتیم تو شهرمون،آقاعه مرد زنش و ۳تا بچه کوچیکش یتیم شدن.

یه خانمه ام اصلا چاق ام نبودااا فک کنم ساکشن بود عملش ،از اینا که چربی شکم رو خالی میکنن .جوون بود و خوشگل تو بیمارستان فوت کرد.

خواهش میکنم اینا رو باب نکنید،شهر ما که کوچیکه  تقریبا از هر ده تا زن ۵تاشون بینی شونو عمل کردن.اوناییم که نکردن یا پول ندارن یا تو فکرشن که برن جلو و عمل کنن.کلا به نچرال ها با یه دید دیگه نگاه میکنن تو جمع.بیاین از خودمون شروع کنیم عوض کنیم این دید رو

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
حدس میزنه

آشنای ما تو ریکاوری زود به هوش اومده. گفت دیدم دارن با سینه زنهای بیهوش و..بدنشون هول بازی در میارن مردها و تا دیدن من به هوش اومدم گفتن تو چرا بیداری و سریع خودشونو جمع کردن.

دکتر نورایی نبود؟

آره  دکتر زهره نورایی

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...