2777
2789
عنوان

مرگ بخاطر پیکرتراشی

| مشاهده متن کامل بحث + 60110 بازدید | 557 پست
فقط اعتماد ب نفس مهمه اندام من خیلی خوبه قدم ۱۶۴ با وزن ۶۴ خانواده شوهرم همشون تپل و پوستشون شل افتا ...

عزیزان بخدا اونی که کمر شنیه و خیلی لاغر البته لاغر طبیعی رو نمیگم اصلا برای همسرانشون جذاب نیستن کلا مردا از خانم طبیعیشون و ی کم گشت دار خوششون میاد.نه با عمل بزرگ کنن و کوچک کنن.

ای کاش منم میمیردم.. امشب حرفی شنیدم رو چاقیم ک کاش ک منم عمل کنم بمیرم

خدا نکنه.عزیز بدون مردا از خانم چاق بدشون نمیاد اگه خانمشون رعایت نظافت و عرق رو کنن.اگه بدشون میومد که پسند نمیکردن.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توی همین تاپیک تو همین چند صفحه صد نفر گفتن اطرافشون یکی انجام داده و فوت کردهچرا جلوی این عمل لعنتی ...

عزیزم چندتا از پزشکای جراح زیبایی رو میشناسم که عمل پشت عمل اخر هفته که شد خونه میخرن هفته بعد کارخونه فته بعد باغچه و.....پس باند مافیا....

عزیزم وقتی فکر کنی دنیا دو روزه و همه رفتنی هستیم و ملاک فقط لذت بردن از دنیا قطعا رای رفتارت تجدید ...

عزیزم اول که اگه متاهلی که بدون همسرت خوب دیده و خوشش اومده که پسند کرده و اگه مجردی بدون که بخدا شاید تعداد کمی از مردها دنبال قدبلند باشن ی باره میبینی از یکی خوششون اومد پس قد و هیکل و بقیه چیزا مهم نیست.از خانمای قد کوتاه مهندس و پزشک پا نمیگیره و فقط از قدبلندها پا میگیره.مهم اخلاق خوب و هنر همسرداری مهمه.انشالا دیگه به این چیا فکر نکنی و بدون که خدا تو و مارو افریده پس خودش هوامونو داره

شکم لامصب کوچیک نمیشه با ورزش

ولی با طب سنتی میشه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
فقط آقایون نیستن که ما خانوما چقد تو جمع و مهمونی ها به تپلا تیکه میندازیم خودم یه تپلم و هزاران بار ...

خاله منم تپل بود و بهش هم می یومد قدش هم بلنده...همیشه بهش میگفتم خوبی ..قرار نیس همه مثل هم باشن ...تو ذهن همه ما تو با این شکل ثبت شدی و قشنگی الان حدود ۳ هفته اس پیکرتراشی کرده و همه نگرانن...خودش هم که پشیمونه میگه خیلی درد داره...

بچه ها سلام...🙋‍♀️
چطوری من نه ماهه زایمان کردم ولی اصلا نیستم کمرمو شکمم هنوز جمع نشده و فکر نمیکنم دیگه بشه

من  اطلاع کافی ندارم، بهترین کار اینه به دکتر طب سنتی معتبر و مجرب مراجعه کنید

مثلا میگن بزرگی معده به خاطر سرد و تر بودن مزاجش هست

پوشوندن شکم و کمر با کمربند پشم شتر (  کمربند پشم طبیعی نه بازاری ها که پلاستیکی هستن ) 

البته با شال هم میشه پوشوند، گرم کردن ناحیه ی شکم و کمر خیلی خوبه یکی از فوایدش کوچیک شدن شکمه

اگه سردی جات زیاد میخورید مثل ترشی  ، خوردنش رو کم کنید 

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
چطوری من نه ماهه زایمان کردم ولی اصلا نیستم کمرمو شکمم هنوز جمع نشده و فکر نمیکنم دیگه بشه

یکی از دلایل اهمیت پوشوندن شکم هم اینه که وقتی ناحیه ی شکم سرد باشه بدن شروع به تولید چربی میکنه تا از کلیه ها در برابر سرما محافظت کنه و باعث بزرگی شکم میشه

من اطلاع کافی ندارم، بهترین کار اینه به دکتر طب سنتی معتبر و مجرب مراجعه کنیدمثلا میگن بزرگی معده ب ...

ممنونم ازت دایناسور صورتی 

همیشه گمان میکردم عشق دروغ است ، تا آنکه « تو » آمدی...
من خبرم کجردم

نگران نباش عزیز این نیست که مردا از چاقها بدشون بیاد اتفاقا برعکس خیلی تمایلی به اندامی ندارن و دوس دارن همسر ایندشون تپل باشه.قد و وزنت چنده عزیزم و سنت

جاریم انجام داد ۶ سال پیش مامو و پیکرتراشی از بازو گرفته تا شکم و ترانسفر چربی هم کرد و خداروشکر زنده اس اما از عوارضش براش خبر ندارم...خالم هم ۳ هفته اس انجام داده آن شاءالله چیزی نشه...نگران شدم

بچه ها سلام...🙋‍♀️