2777
2789
عنوان

مرگ بخاطر پیکرتراشی

| مشاهده متن کامل بحث + 37208 بازدید | 408 پست

دیگه بعضی از زنها حسابی شورش رو دراوردن و بیش از حد دارن خودشونو دست کاری میکنن...تو اینهمه عمل بالاخره یکیش کار دستشون میده... چه خبره بابا خودتونودوست داشته باشید.حالا درسته ادم یه ایرادی چیزی داره رواعصابشه برطرفش میکنه به‌عنوان مثال بینی طرف خیلی بده عملش میکنه یا دندون ارتودنسی میکنه اوکیه ولی دیگه هرثانیه که نمیشه رفت اتاق عمل!!!!!!! اونم برای عملهای خطرناک وغیرضروری مثل پیکرتراشی ونمیدونم بوتاکس واسلیومعده و چال لپ ونمیدونم لیفت چشم وساکشن غبغب ....بعدمیگن چرا مریضی زیادشده. چون همه جاهاشونو ژل های الکی وبی کیفیت تزریق میکنن و اینارو وارد بدن خودشون میکنن موهاشونوچندماهی یکبارکراتین میکنن که خودش خیلیییی خطرناکه.

به چه قیمتی؟

اللّهُمَ صَلِّ عَلی‌مُحَمَّد وَ آلِ مُحمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 
دقیقا.خودم دیدم وقتی خانمها رو میخوان ببرن تو بخش جراحی دوتا نره غول میرن از جلو درب میبرن یعنی پس ا ...

چی میگی ، رو لباس عمل شنل میندازن 

مگه شهر هرته ، شاید خودت شکاکی

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واا...مگه میشع من عمل بینی کردم تجاوزی نشد

خودش شکاکه

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
حرفهاتون خیلی زشته واقعا عمل های دیگه هم هست طرف بیهوش میشه تنها زیبایی نیست ...

احتمالا پارانویید داره

نگران نباش عزیز این نیست که مردا از چاقها بدشون بیاد اتفاقا برعکس خیلی تمایلی به اندامی ندارن و دوس ...

آقا هستی یا خانم

فقط آقایون نیستن که ما خانوما چقد تو جمع و مهمونی ها به تپلا تیکه میندازیم خودم یه تپلم و هزاران بار ...

دقیقا منم تپلم همیشه تیکه می‌شنوم با اینکه همیشه در حال رژیم هستم  و همیشه برای غذا خوردن عذاب وجدان دارم 

آخه عمل مسخره ای هم هست.دوست من کرد.رفتیم عیادتش.از درد داشت جون میداد به معنی واقعی کلمه همه پیکرش بخیه بود و..بعد چی؟یه مدت طولانی ندیدیمش مثلا یک سال و نیم.ببین از قبلش چاقتر شده بود.هیچی به هیچی.اون همه درد.یعنی وقتی نمیتونی استعداد چاقی داری کلا این مسخره بازیا چیه؟ چاق که میگم یعنی یه جوری که از بین همه مهمونهای یک مهمونی پرجمعیت،این تو چشم  بود بخاطر چاقی...الکی درد رو تحمل کرد.شفا که نیست..تهش باید مواظب خورد و خوراک بود.

یکسری ها میگن اسلیو‌ضرر ندارهخیلی ها اسلیو کردن چند سال بعدش مردنبلافاصله نمیکشهیکیش یه بازیگر اقا ...

رضا داوودنژاد کبدش رو از دست داده بود و کبد پیوندی دریافت کرده بود.مرگش به خاطر اسلیو نبود.جریان دیگه ای اتّفاق افتاده بود.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.