2777
2789
عنوان

نا پدری بیشعور من

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 55 پست
مامانم عاقله عزیزم فقط ساده لوح و احساساتیه این اقا هم چهار کلمه احساسی بهش گفته خام شده

خب اگه عاقله که خودش میدونه . شما میتونی حرف زشتشو منتقل کنی ، باز مادرتون تصمیم گیرندس

این بنده خدا اقوام نزدیکمون هس اهل دروغ هم نیس برای چی باید دروغ بگه حقوق میگیرم

عزیرم امکان نداره مگر اینکه اون اقا  وقتی در قید حیات  بوده حقوقشو به نام خانم زده باشه

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب اگه عاقله که خودش میدونه . شما میتونی حرف زشتشو منتقل کنی ، باز مادرتون تصمیم گیرندس

خجالت میکشم بهش بگم 😔😔

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

عزیرم امکان نداره مگر اینکه اون اقا وقتی در قید حیات بوده حقوقشو به نام خانم زده باشه

عزیزم بالاتر گذاشتم این قانون چن ساله عوض شده جرا بحث میکنید خیلی شک دارید زنگ بزن یه مشاور حقوقی بپرس

در پاسخ به این سوال که آیا مستمری زنی که پس از فوت همسرش ازدواج مجدد می‌کند قطع می‌شود؟ از طرف مشاور ...

والا ما هرچی اطرافمون دیدیم تا ازدواج کردن حقوقشون قطع شده 

عزیرم امکان نداره مگر اینکه اون اقا وقتی در قید حیات بوده حقوقشو به نام خانم زده باشه

تا وقتی که همسر دوم در قید حیاته حقوق همسر مرحومش میتونه بگیره بعد فوت همسر دوم حقوق همسری رو میگیره که بیشتر هس

عزیزم بالاتر گذاشتم این قانون چن ساله عوض شده جرا بحث میکنید خیلی شک دارید زنگ بزن یه مشاور حقوقی بپ ...

ممنونم بابت اطلاع رسانیت 

والا ما هرچی اطرافمون دیدیم تا ازدواج کردن حقوقشون قطع شده

نه عزیزم من اقوام نزدیک خودم سال ۹۵ ازدواج مجدد مرد حقوق همسر مرحومش میگرفت حتی بعد طلاق گرفت باز هم داره حقوق همسر مرحومش میگیره

تا وقتی که همسر دوم در قید حیاته حقوق همسر مرحومش میتونه بگیره بعد فوت همسر دوم حقوق همسری رو میگیره ...

عذر میخوام شما که در این مورد اطلاعات دارید دختر چی بعد طلاق از همسرش میتونه حقوق  پدرو بگیره ؟

وا عجب ادمی هستیا خب مادرت تنهاست 

۶۰ سالشه مگه بچه دو سالست که نفهمه 

منم مادرم تنهاست ازخدامه که ازدواج کنه ....خودت ده سال تنها بمون ببینم حالت چطور میشه که ایتجوری طلبکارانه حرف میزنی؟؟؟؟؟؟