2777
2789
عنوان

امروز شوهرم دلمو بدجور شکوند😭

| مشاهده متن کامل بحث + 75900 بازدید | 468 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدی میفرماییدخدارو شکر دور ورم پره ادماییه که برام تب میکننخانواده خودم خانواده همسرمفامیلحتی شوهرمی ...

الهی شکر

ما هم به خودمون میبالیم که غیر از خودمون بقیه ی بنده های خدا رو هم دوست داریم الحمدلله

حس مرکز پرگار جهان بودن زیادی هم خوب نیست بانو

حتما کتاب رازهایی درباره مردان و زنان باربارادی انجلس بخون به حرفام‌میرسی. من تو دوران دوستی این کتا ...

خوندم عزیزم

همون سال اول ازدواج یعنی 25 سال پیش همسر عزیز و مهربانم برام خرید

فداش بشم

اولش فکر کردم مادر شوهر منو توصیف می‌کنی تا رسیدم ک‌شوهرش تصادف کرده پدرشوهر من از سرطان فوت شدن ماد ...

خودخواهی و خودپسندی و غرور بیش از حد و خودشیفتگی عاقبت خوبی نداره

@saltysmile    

سلام من یه فیلم اشتباهی تو گروه دانشگاه فرستادم که یکی از هم اتاقیای خوابگاهم توش میگفت میخوام با رضا  (هم کلاسی مون )ازدواج کنه بعدش من تو گروه خیلی ناراحت شدم و گفتم بچه ها پاک کنن اون وویس رو بچه ها پاک کردن ولی پسری به اسم پویا که همکلاسی دیگه مونه گفت هیچ دختری اشتباهی همچین کاری نمیکنه بعد من رفتم پیوی پویا گفتم من تو فیلم افتاده بودم گفت نه بعد گفتم پاک کن فیلم رو بعد گفتم بخدا صدای من نبود پویا گفت حتی اگه صدای تو بودم برام مهم نبود بعد پویام بهم گفت نگران نباش بعدش پویاام گفت چت رو پاک کن دوستات نبینن اگه شما جای من بودید چه رفتاری با پویام انجام می دادید حق دارم از دستش ناراحت باشم ؟

لطفا برام دعا کن  خدا بهم آرامش بده سختی هام تموم بشن 🙏🏼

کلاس همسرداری مومنانه اقای حسینی رو شرکت کن زندگیت ازین رو به اون رو میشه امیدوارم نظرمو بخونی و بهش عمل کنی 

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲
@saltysmile سلام من یه فیلم اشتباهی تو گروه دانشگاه فرستادم که یکی از هم اتاقیای خوابگاهم توش میگفت ...

😐؟!

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

پدرشوهر دوست منم درحدی که فکرش نمیشه کرد پولدار بود،

ولی قبل عروسی دوستم پدرشوهر ومادرشوهرش جدا شدن،چرا؟سر اینکه چرا تاید زیاد مصرف میکنی،چرا جارو برقی زیاد میکشی و...خلاصه مهریه زنش سه تا چک داد،مرده از خساست داشت سکته میکرد،گفت رجوع کنیم که مهر نده،زنشم دو تا چک که ماس کرد،بعد رجوع کرد،گفت این چکم دستم میمونه