2777
2789
عنوان

امروز شوهرم دلمو بدجور شکوند😭

| مشاهده متن کامل بحث + 53189 بازدید | 371 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درجوابش فقط باید میگفتی ب ت..مم که طلاقم میدی

مهریمو ک از حلقومت کشیدم بیرون میفهمی

مردارو انقد گنده نکنید نترسید ازشون بخدا هیچی نیستن

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒

چیزایی که خواهرت برای بچت خریده رو پرت میکردی جلوش میگفتی نفهم خان خواهرم این همه چیز خریده حالا یه بار تولد گرفته دست خالی میرفتم 

باید دست و پیش و میگرفتی خودت میرفتی همچین به شکر  خوردن بیوفته الان زن گرفتن کلی دردسر داره اونم ادم خسیسی مثل شوهر تو جونش درمیاد واسه یه دختر دیگه دوباره حلقه و طلا بخره عقد بگیره عروسی بگیره وسایل خونه بگیره زر میزنه راحت طلاقت میدم 

متاسفانه مشکل خودتم هست غرور نداری 

اخلاقای خوب شوهرت رو یه جا بنویس و اخلاق های بدش رو یه طرف دیگه.کلاهت رو قاضی کن و ببین اگر سیاست از مشاورها و سایت های مختلف یادگیری میتونی چقدر روش تاثیر بزاری 

اگر میببینی غیر قابل نفوذه ولش کن و برو دنبال سرنوشت خودت.ولی اگر میبینی نیاز داره خودت رفتارت رو عوض کنی و سیاست های بیشتری یاد بگیری یکم تحول کن و تلاش کن .وقت برای جدایی زیاده یکم تلاش کن برای بهتر شدنش .البته که واقعا زندگی با مرد خسیس خیلی سخته ولی چون میگی برای خواهرش پول خرج می‌کنه یعنی اون بهتر از تو بلده بهش ابراز نیاز بکنه 

.فرق تو با خواهرش اینه که وقت بیشتری باهاش میگررونی پس زمان بیشتری برای تاثیر گذاری داری و دوم اینکه تو ابزاری بنام رابطه خصوصی با همسرت داری که هیچ کس دیگه ای ندارم.

آدم خسیس کلا نمیتونه پول خرج کنه .پول به جونش وصله .ولی کسی که پول برای مادر و خواهر خرج می‌کنه یعنی اونها رو مستحق تر از تو می‌دونه .خودت جایگاه رو ثابت کن تو زندگیت

مرسی گلم

شوهر منم دقیقا همینه،تو تولدا و...وقتی مامانم پول میدن نشون شوهرم نمیدم نگه میدارم تولداشون میدم ،وقتی هم شوهرم گلایه میکنه میگم گفتم کادو نمیخام کادوهم نمیدم،درکت میکنم چقد سخته زندگی همس پنهانی همش استرس که نفهمه،همش خجالت پیش خانوادم

دیدگاه شوهرت نسبت به تو شبیه میدون جنگه انگار نه زندگی زن و شوهری چقدر راحت تونست بهت همچین حرفایی بزنه 

یکم بیشتر به هم احترام بزاریم زن و شوهر ستون خانواده هستن اگه اونا با هم بد باشن که خانواده ای باقی نمیمونه

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

اخه واسه هفتاد تومن!!!چرا اینقدر بهش بها دادی و پرروش کردی ک همچین حرفایی بزنه حالا زد شما هم ی چی میگفتی بهش حالا فک میکنه از طلاق می ترسی بعد این بدتر میکنه و گرو کشی میکنه بابتش اخرشم هرچی بترسی بدتره 

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!

سلام خواهر عزیزم اولا خیلی متاسفم ،انشالله بعد از این همیشه شادی سهم قلبت باشه

اینو بدون نه تنها همسرت هر کس دیگه اگر بدونه نسبت به چیزی احساس ضعف داری همونو بر علیه خودت استفاده میکنه ونقطه ضعفت رو دستاویز قرار میده ،ازاین به بعد نه گریه کن نه ضعیف باش اگر چیزی گفت محکم جلوش وایسا،حرف طلاق زد جوری وانمود کن انگار اصلا واهمه ای نداری از این قضیه،از این به بعدم برای خودت به هر طریقی پول پس انداز کن ،گر چه صداقت ملاک‌مهم زندگی مشترکه ولی صداقت با بعضی آدما یعنی در ظلم در حق خودت 

زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت....🍃
شوهر منم دقیقا همینه،تو تولدا و...وقتی مامانم پول میدن نشون شوهرم نمیدم نگه میدارم تولداشون میدم ،وق ...

حالا جالبه گله هم میکنه میگفتین شما مگه کادو میدی ک انتظار کادو داری آقای جنتلمن!!!

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!