2777
2789
عنوان

امروز شوهرم دلمو بدجور شکوند😭

| مشاهده متن کامل بحث + 30654 بازدید | 252 پست
درسته ولی خب گفتم شاید اینجوری شوهرش قدرشو بدونه بفهمه چقد وجود این خانم تو زندگیش مهمه و ۹۹ درصد مر ...

حتی اگه به ماه هم نرسه و بچه رو بیارن و بدن به مادر اون عذاب وجدانش تا آخره عمر با مادر هست که،با بچه ای که به دنیاش آوردم و مسئولش هستم،کاری کردم و ضربه ای بهش زدم که هیچ مادره مسئولی به بچه اش نمیزنه،

متوجه ام عزیزم از چه لحاظ داری میگی،

ولی چون خودم تجربه اش رو داشتم،تمام تنم از شنیدن این حرف میلرزه و قلبم فشرده میشه

اینو با قاطعیت و مسئولیتم میگم همیشه توی رفتاری که با عقل جور نمیاد و کاملا غیر عادی هستش سحرو جادو وجود داره 

این آدم خسیس نیست اگه بود برای خواهر و مادرش هم بود یه جای کار میلنگه

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتی اگه به ماه هم نرسه و بچه رو بیارن و بدن به مادر اون عذاب وجدانش تا آخره عمر با مادر هست که،با بچ ...

درسته عزیزم کاملا قبول دارم حرفتونو

یه لحظه از رفتارای شوهرش اعصابم خورد حرف اشتباهی زدم

شما روانشناسی ؟ سنددم استکهلم رو از کجا می دونی اون وخ ؟؟

بله روانشناسی میخونم

حتی اگر روانشناسی هم نمیخوندم  اشکالی داشت بدونم سندروم استکهلم چیه؟

سندرم استکهلم یک سندرم خطرناک است که در بسیاری از روابط زناشویی رخ می‌دهد. این سندرم به معنای یک الگوی رفتاری است که هنگامی که یک فرد در یک رابطه زناشویی به طور مداوم تحت فشار و اهانت قرار می‌گیرد، اتفاق می‌افتد. این وضعیت اغلب به دلیل نابرابری قدرت و کنترل در روابط بروز می‌کند. زنان و کودکان از سندرم استکهلم بیشترین آسیب را می‌بینند، زیرا آنها معمولاً در یک رابطه که دارای عدم تعادل قدرت است، قرار دارند.

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

حتی شده در حد ماهیی یک میلیون هم برای خودت درآمدزایی کن 

ریال به ریال پس انداز کن از پولاش برای خودت 

اگه اجازه میده خودتو قوی کن هنر یاد بگیر دوره ببین که چند سال بندازیش آشغالدونی 

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏

پیاممو کامل بخون خواهشا 

این خود تویی که داری مشخص میکنی چطور باهات رفتار کنه ، ترس رو بذار کنار ، خودتو قوی کن ، ما هر کدوممون تو وجودمون خیلی قدرت داریم که گاهی نمیشناسیمشون ، به خاطر رفتارهای دیگران خودمونو از یاد می بریم ، شروع کن پادکست های عزت نفس کتاب های توسعه فردی بخون . به خاطر خودت نه به خاطر دخترت راه قوی شدن و پیدا کن تو برای دخترت الگویی

برای هم چین مردایی متاسفم  جوابشونو به زودی هم دراین دنیا وهم آخرت میبینن    خدا ازشون نگذره که زندگی روبه کام همسرشون تلخ میکنن   استارتر ازخدا کمک بخواه صداش کن  هروقت اذیتت کرد ونتونستی ازخودت دفاع کنی بگو حسبی الله ونعم الوکیل  باور کن حق شوهرتو میزاره کف دستش 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد

ببین شوهر منم دقیقا همینه ولی ن با این شدت خانوادم به شدت برای بچه هام خرج میکنن برای من و شوهرم خیلی هاااا.ولیذمن نمیتونم جبران کنم شوهر منم خسیسه و چشم تنگه.من خودم از پول تو جیبی خودم بعضی وقتا براشون جباران میکنم به شوهرم نمیگم توام لزومی نداشت بگی