2777
2789
عنوان

امروز شوهرم دلمو بدجور شکوند😭

| مشاهده متن کامل بحث + 30120 بازدید | 251 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ساعت نه شب بزارش بیرون اشغالی بیاد ببرتش

جدا انقدر موشید پیش شوهراتون والا دور و بر من ک تا دلت بخاد زن سلیط پرو ریخته پس شما مظلوما کجایید واقعی یا کیکه این تاپیک

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
شکایتش کن که هر ماه نفقه بده به خودت و بچت تا دهنش رو باز نکنه هر چیزی رو بگه

اونوقت چطور مشخص میشه نفقه پرداخت میشه؟؟؟

از دولت پیگیری میشه؟

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

شوهر منم دقیقا همینه 

خانوادم همه چی می‌خرن من ک درتوانم  نیست براشون جبران کنم سالی ی بار ی کیلو میوه هم بخرم انقدر غر میزنه 

فقط از آدم شام ناهار میخواد 

همین امشب اومد ازسرکار  اول روی گازو نگاه کرد دید چیزی نیست چون نهار مفصل براش درست کرده بودم وداشتم بابچه درس کار می‌کردم انقدر فحشم داد 

خسته شدم 

تازه باردارم هستم

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.

چه شوهرهای عجیب غریبی آدم تعجب می‌کنه 

اعصابم خورد میشه . لابد برات قابل تحمل بوده که تا الان موندی. و بچه هم آوردی یه شبه که اینجوری نشده 

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند 
مشاوره برو شوهرت تو شرایط سختی بزرگ شده دست خودش نیست

این حرف تو قبول ندارم داداش من توی سخت ترین شرایط بزرگ شود الان اونقدر توی فامیل زبانزده ک بیا و ببین اما شوهرم من توی خانواده خوب و ثروتمند بزرگ شوده اونقدر خسیسه بیا و ببین 

بخاطر ۷۰ هزارتومن؟ شوهرت خسیس نیست به شدت حیوونه

حیوون ها خیلی هم معصوم و پاک و دوست داشتنی هستن این کارا فقط از بشر دوپا برمیاد 

گرچه من باورم نمیشه فقط بخاطر هفتاد تومن بوده باشه یا از جای دیگه عصبانی بوده  شوهرش یا از برخورد اسی ناراحت شده یا ... وگرنه اگه انقد شوهرش خسیس و فاجعه هست چجوری نون میده به اسی یا ایشون چرا  تا الان تونسته بمونه با این آدم و بچه هم بیاره ؟ چرا تا الان با همچین شوهری برای خودش کاری مثل خیاطی یا چیزی دست و پا نکرده  و هزار چرای دیگه 

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند 

شماره کارتشو بده ۱۴۰ بزنم واسش دست برداره ازسرت 

این مسخره بازیها وایه چس مثقال پول چیه اخه

چرا عادتش دادی ؟ مقصر خودتی گلم

۷۰ تومنم پوله؟

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن