2777
2789

سلام دوستان 

شبخوش 

همکاران اطلاع دارین حقوق تو بیمارستانای خصوصی نسبت به دولتی کمتره یا نه ؟تعرفه میدن؟پرکیس چی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باشه عزیزم مرسیمیخوام بدونم بعد طرح برم خصوصی چه طوره نگرانم حقوقش کمتر باشه شیفتاش و فشارشم از دولت ...

ببین عزیزم،

من الان اون تاپیک دکترای پرستاریت رو دیدم.

ببین هدفت از ارشد و دکترا گرفتن چیه؟ چون دکترا هم بگیری به این آسونی هیات علمی نمیشی، باید مقاله چند تا داشته باشی و رزومه ات عالی باشه، خیلی آون نیست.

فقط اگه خواستی ارشد پرستاری بخون، چون دیگه کم کم همه پرستارا دارن ارشد میگیرن و یه جورایی از بقیه عقب نباشی.

من خودم شش سال پیش ارشد مراقب ویژه  بزرگسالان، دولتی خوندم.

بیمارستان دولتی کارش سنگینه ولی اگه استخدام شی، خیالت از بابت حقوق راحته

بیمارستان خصوصی، هم حقوقش کمه، هم انتظار همراه و بقیه ازت زیاده، انتظار دارن جلو بیمار خم شی، تا این حد، چون بیمار پول داده.

اگه اهل کارای زیبایی باشی، مثلا مدرک بگیری تو این کلینیک ها، به نظرم خوبه یا قصدت مهاجرت باشه واسه پرستاری عالیه

من طرحم تموم شد درمورد بیمارستان خصوصی پرسیدم نسبت به دولتی حقوقش کمتره ولی درمورد پرکیس و...نپرسیدم ...

اخه دولتیم خیلی نیست من طرحی بدون اضاف کار دریافتیم ۱۳ هست پس اون جا چه قدره 

تعرفه خیلی مهمه این جا حدودا ۷ تومنه ماهی

ببین عزیزم،من الان اون تاپیک دکترای پرستاریت رو دیدم.ببین هدفت از ارشد و دکترا گرفتن چیه؟ چون دکترا ...

عزیزم ادم مهاجرت نیستم 

من رشتم بیهوشیه تو استان خودم که کمبود نیروی هیات علمی دارن 

نا امید میشم این جوری میگید 

کارای زیبایی مثل بوتاکس و اینا خیلی ریسک داره تازه برا تاسیس کلینیک مجوز پزشک میخواد

ببین عزیزم،من الان اون تاپیک دکترای پرستاریت رو دیدم.ببین هدفت از ارشد و دکترا گرفتن چیه؟ چون دکترا ...

اخه جو روانی بیمارستان دولتیم خوب نیست 

دلم نمیخواد یه عمری تو این فضا بمونم

عزیزم ادم مهاجرت نیستم من رشتم بیهوشیه تو استان خودم که کمبود نیروی هیات علمی دارن نا امید میشم این ...

اگه شهرتون کوچیک باشه و رزومه ات رو قوی کنی تو دوران ارشد، امید هست.

مثلا تو دوران ارشد برو به ترم پایین های پرستاری روش تحقیق درس بده حتی یه ساعت، بهت گواهی میدن

یا دنبال مقاله و پژوهش باش و مدام کنگره های علمی رو شرکت کن و برو و حتما گواهیش رو بگیر، تو رزومه ات تاثی داره

راستش من چون خودم شهر بزرگم، و امید هیات علمی ندارم، اصلا واسه دکترا اقدام نکردم.