2777
2789
عنوان

امروز یکی دیگه از متخصصا خودکشی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1985 بازدید | 81 پست
میفهمم چی میگی..منم آرزوی پزشکی داشتم..چندسال پشت کنکور موندم..آخرش مامایی رفتمحس مسئولیت پزشکی پدر ...

خداخیرتون بده ک بقیه رو اگاه میکنید

البته خیلیا هستن ک معتقدن ما ادمای ضعیفی هستیم و اگه خودشون بودن قرار بود دنیای پزشکیو متحول کنن...

https://harfeto.timefriend.net/16597293448151
خداخیرتون بده ک بقیه رو اگاه میکنیدالبته خیلیا هستن ک معتقدن ما ادمای ضعیفی هستیم و اگه خودشون بودن ...

اتفاقا شما مطمئنا آدم مسئولیت پذیری هستی که اذیت میشی..اگه بیخیال بودی که حرص نمیخوردی

چه انتظاری از خودت داری؟

شیفت‌های طاقت فرسا..حرف شنوی ازمریض وهمراهاش بگیییر تا اساتید وپرسنل بیمارستان..

ولی عزیزم..باید بتونی هندل کنی..همیشه به خودت یادآوری کن که الان توی آرزوی چند سال پیشت هستی ..الان که به این موقعیت رسیدی پس باید به آخر کار برسی..بالاخره نسل‌های آیندمون به پزشک ومتخصص نیاز داریم..حالا که اینجایی باید مسئولیت رو به درستی انجام بدی..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خواستم ب خدا توکل کنمدیدم خدا ماهیت منو انکار میکنهدیگه ب مشکل خوردم

درست میشه ان شاءالله

نباید ناامید باشی عزیزم

میگن اگه دیدی همه درها به روت بسته شده، بدون بیرون هوا طوفانیه......🌱

به خدا اعتماد کن

اتفاقا شما مطمئنا آدم مسئولیت پذیری هستی که اذیت میشی..اگه بیخیال بودی که حرص نمیخوردیچه انتظاری از ...

کاش ی مامان اگاه مثل شما داشتم حاضر بودم قلم پامو بشکنه ک تو ابن مسیر پا نذارم...

حق باشماست ولی خب من اون توان رو درخودم نمیبینم

همین امروز استاد سر اینکه رفتم توی دفترش و اصلا با اون کار نداشتم با منشیش کار داشتم برگشت بهم گفت مردشورتو ببرن:/ و من ساعتها دارم ب این فکر میکنم ک چرا؟چرا هر روز باید شخصیت ما له بشه درحالیکه داریم از تمام خودمون مایه میذاریم برا این کار لعنتی

https://harfeto.timefriend.net/16597293448151
کاش ی مامان اگاه مثل شما داشتم حاضر بودم قلم پامو بشکنه ک تو ابن مسیر پا نذارم...حق باشماست ولی خب م ...

قشنگ با پوست واستخون میفهمم چی میگی

هرکی به هرکی که زورش میرسه میتوپه.. 

خودتم خودتو نکشی یه بی پدر پیدا میشه زحمتشو میکشه

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌

یه چیزی بگم بهت..به خدا ارزششونداره خوشگلم..می‌بینی اذیت میشی ولش کن

مگه آدم چقدر عمر داره که بخواد خودش رو اینجوری آزار بده

بشین باخودت فکراتو رو بکن ببین میتونی تحمل کنی یانه..

دوست داری چند سال بعدت رو درچه شرایطی ببینی..

باخودت دو دوتا چهارتا بکن ببین پزشکی چیزیه که واقعا میخوای یانه

ناامیدی توی کل پیامهای شما مشهوده..به نظر من یه ترم مرخصی بگیر شاید دوست داشتی دوباره ادامه بدی

خب چرا یکی باید ب خاطر رشته و درسش خودکشی کنهک چیفوقش انصراف بده بیا بیرون برو دنبال ی کار دیگهخودکش ...

اسند قضاوت از کجا 

بنده خدا ۳۰ روز پشت سر هم کشیک ۲۴ ساعته بوده 

با حیوان اینجوری برخورد نمیشه 

تازه یبار میخاستم انصراف بده موافقت نشده سر همین اذیت اتند اون بیمارستان 

۳۰ روز خونه تو نبینی و فشار کاری روت باشه چی میشی ۳۰ شب بیدار بمونی و خواب راحت نکنی 

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌

معذرت میخوام از همگی

سوالم از استارتر هست 

ک تو بیمارستان خیلی بودن و کادر درمان و زندگیشونو از نزدیک حس کردن

این درسته ک ارتباط غیر اخلاقی بین کادر درمان زیادتره

و خیلی پایبند ب خانواده نیستند . نهایت خیلی طاقت بیارن بعد از بیست سال با کسان دیگه ارتباط میگیرن

البته اینو از کسی ک جراح بود شنیدم ‌‌

و خواستن نظر شمام بدونم