2777
2789
عنوان

مدفوع نوزاد

43 بازدید | 8 پست

سلام دوستان پسرم ۵۰ روزشه ، از ۳۰ روزگی یهو  دیگ ۳ روز در میون  مدفوع میکنه  و مدفوعش چسبناک و کشداره

علت کشدار بودنش چیه؟  بنظرتون بخاطر اینکه دیر ب دیر پی دی میکنه؟؟ قطره بیبی کر و رتفلور هم میدادم بابت دیر ب دیر دسشویی کردنش ولی تاثیرر نداره 

تا قبل ۱ ماهگی ۷-۸ بار در روز مدفوع میکرد

شیر خودمو میخوره گاهیی شبا ۳۰ سیسی شیر خشک

لبنیات هم نمیخورم 

کشدار و لزجه؟

فکرکنم حساسیت به پروتئین گاوی داره پیگیری کن ببرش متخصص

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم)                            حرفی..؟! سخنی...؟! پیامی..؟! جواب میدم         https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656              ‏مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر بدبو نیست و موقع دفع بیش از اندازه زور نمیزنه مشکلی نیست

دکتر باسوادی میگفت بچه ای که شیر مادر میخوره ۷ روز یکبار هم با شرطی که بالا گفتم مدفوع کنه یبوست محسوب نمیشه 

ولی اگر فکر میکنید چسبناک و روغنی هست با دکتر مشورت کنید 

بیش از اندازه موز ندید 

هویچ و عدس و سبزیجات تازه هم در برنامه غذایی قرار بدید

اگر بدبو نیست و موقع دفع بیش از اندازه زور نمیزنه مشکلی نیستدکتر باسوادی میگفت بچه ای که شیر مادر می ...

چرا زور میزنه موقع دفع ، اینک یموقه دیر میکنه مورد نداره چون ب قول شما گفتن تا ۷ روز اوکیه ، دلیل کشدار بودنش رو‌نمیدونم🥲 

منظورت از کش دار چیه؟لزج؟عذر میخوام مثل خلط؟یا مدفوع عادی یکم کش دار

رنگ ایناش ک‌زرده بنظرم طبیعیه ، ببینید وقتی پوشک‌ رو ب هم میمالی و جدا میکنی کش میاد ، اینطور نیست ک فقط ی قشمت خلط دار باشه ،  مث روز اول ک ب دنیا میاد کشدار بود و مشکی ، تقریبا اونجوره ولی زرد ، موقه شستشو  یکم لیزه انگار باید چندبار دست بکشی تا بره ، قبلنش مدفوع میکرد ابکی بود