2777
2789
عنوان

دختره پانزده سالشه با یه مرد مطلقه ازدواج کرده الان حاملس

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 43 پست

دو روز دیگه که تو اوج جوونی و طراوت مشغول شوهر داری و کهنه شوری شد متوجه میشه با خودش چیکار کرده شما پشمات نریزه😁

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنون🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش یه قانونی بود اینایی که با کودک همسر یا همون زیر 18 سال ازدواج میکنن بشه اعدامی چیزی کرد😐

کاری نمیشه کرد چون فک کنم زیر ۱۸ سالو اسم طرفو وارد شناسنامه نمیکنن

کودک همسریو دارن توی مجازی عادی میکنن این فاجعه ها رخ میده

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

بدبخت دختره جوونیشو تباه کرد

الان داغه نمیدونه چی سرش اومده

اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد  همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.                       
کاش یه قانونی بود اینایی که با کودک همسر یا همون زیر 18 سال ازدواج میکنن بشه اعدامی چیزی کرد😐

ببین منم براشون نگران میشم و طرفدار کودک همسری نیستما ولی دختر عموم ۱۳سالگی با ی پسر ۳۰سال ازدواج کرد الانم ۷ سال گذشته خیللللللی احوال زندگیش خوبه خداروشکر

قبلنا دخترا رو تو سن کم به زور شوهر میدادن

ولی الان جامعه یه جوری شده انگار دخترای زیر ۱۸ سال میدوئن واسه ازدواج

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

خب چیکار کنیم زندگی خودشه بشما و بما چ مربوطه

برا من این ادا اطوار ها عادی نیست

شما هم اگه حس میکنی بت مربوط نیست 

پست نزار  ممنون

اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد  همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.                       
ببین منم براشون نگران میشم و طرفدار کودک همسری نیستما ولی دختر عموم ۱۳سالگی با ی پسر ۳۰سال ازدواج کر ...

بازم اون یه نمه عقل داشت رفته با پولدار اینی که از شهر رفته یه روستا زندگی میکنه رو چس میگی 

واقعا متاسفم نمیدونم دهه هشتادی های از ۸۵ به اونور بیشترشون فقط فکرشون ازدواجه اکثرا ک من دیدم خودمم دهه هشتادیم ۸۳ 

بعد شوهرم بهم بعد شش ماه خیانت کرد ۲۵ سالشه با یک دختر ۸۶ 😂بعد دختره ول کن نبود مگفت زنتو ول کن منو بگیر 🤦‍♀️

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
واقعا متاسفم نمیدونم دهه هشتادی های از ۸۵ به اونور بیشترشون فقط فکرشون ازدواجه اکثرا ک من دیدم خودمم ...

این بچه سالا خیلی خطرناکن😑😑😑

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A