2777
2789
عنوان

دوس پسری که مریض شده )بستری(و گفته خودم زنگ میزنم و زنگ نزده(

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 23 پست
شاید دروغ میگ مریضه و دنبال بهونسشایدم اونقد حالش بده حوصله نداره هردوصورت میشه بهش نگاه کرد باید بب ...

قبلا از این خیلی مهربونا که روزی دوساعت حرف میزدن بستری بوده عکس داده ولی طبیعیه سه روززز؟؟؟؟؟؟آمبولانس رفته دنبالش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کات بهتر نیست بلاک؟

نه یه درصد احتمال بده راست بگه

تو کات شده حساب کن ،ولی بلاکش نکن ،بعدا فهمیدی جریان چیه قهوه‌ایش کن ،میتونی بلاکش کنیا ولی بعدا زبونش دراز میشه که تو شرایط سخت ولم کردی و من حالم بد بود تو این کارو کردی من سکته کردم از عصبانیت ،‌کلی پیشتش داستان میاد ،فقط بهش محل نده

دوست پسری که میگه بیمارستانم زنگ نزن و تلگرافی جواب میده فردیست که میخواهد شما را بپیچاند ولی راهی ب ...

نه عکسشو که فرستاده ، ولی میگم طرف گوشی ک دستشه دیگه جای الان اوکی نیستم برا حرف زدن مثلا میتونه بگه چخبر عزیزم  و.‌.....فقط یبار بهش گفته خوبی همین