2777
2789

یه نفر رفته پیش نامزدم گفته دختری که باهاشی اسمش فاطمه اس؟ نامزدمم گفت آره بعد گفت دوست فلانیه(مثلا مهتاب) گفت آره چطور یارو میگه من باهاش بودم و حرف میزدیم 😕

اسمشو گفت من حتی نمیشناختم تا حالا نشنیده بودم نه دیدم نه چیزی

اینم باور نکرده بود فقط ازم پرسید طرفو می‌شناسی 

من نمیدونم فازش چیه چرا الکی اینجوری گفته 

خدا این آدمای بیشعور رو لعنت کنه الکی جو میدن 

اتفاقی نیفتاده ولی خب بدم اومد براچی اینطوری گفته 

خدا قشنگ میچینه ❤️🌱

یسری خاله زنک و دو به هم زن هستن

شاید اصلا اسم واقعیشم به شوهرت نگفته خدا داند🤷🏻‍♀️

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا متاسفم واسش 

چه کاریه آخه  

چه بهشون میرسه

حق الناسه این چیزا

فقط 35 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

…هر آدمیزادی، یک «رفته‌ای» دارد                                    که هنوز به رفتنش عادت نکرده . .🖤                                     دلم برات لک زده.. آروم بخواب 🖤                                        هیچ لذتی بالاتر از دوباره مادر شدن نیست...                              برای تو دلیم دعا کنید 😍💖🥰(هنوز نمیدونم جنسیتش چیه)

اره غریبه بود...خاک تو سرش خیلی ناراحت شدم

اگه چیزی نشده حرص نخور دختر فقط عصابتو خورد میکنی

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

واقعا متاسفم واسش چه کاریه آخه چه بهشون میرسهحق الناسه این چیزا

این حرفا زندگی خراب میکنه اصلا نامزد نه یکی دیگه یا اصلا حرفای زشت و بدتر...میدونی چقد بده کلا دید افراد رو نسبت به ادم عوض میکنن 

نامزدم تو کافه دوستش نشسته بود یهو این اومد پیششون این حرفو انداخت 

من اصلا این اسم رو اولین باره می‌شنوم...

خدا قشنگ میچینه ❤️🌱

این حرفا زندگی خراب میکنه اصلا نامزد نه یکی دیگه یا اصلا حرفای زشت و بدتر...میدونی چقد بده کلا دید ا ...

اهمیت نده از این ادما زیاد هست

فقط 35 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

…هر آدمیزادی، یک «رفته‌ای» دارد                                    که هنوز به رفتنش عادت نکرده . .🖤                                     دلم برات لک زده.. آروم بخواب 🖤                                        هیچ لذتی بالاتر از دوباره مادر شدن نیست...                              برای تو دلیم دعا کنید 😍💖🥰(هنوز نمیدونم جنسیتش چیه)

کاری از دست من برنمیاد سعی میکنم از طریق دوستام پیگیر بشم شاید پیداش کنم بهش میگم چرا چرت پرت میگی

باز اگه نامزدتو میشناسی خیلی بهم اعتماد دارین بیخیالش شو... چون خدانکرده ممکنه بعد ازدواج بعده ها نامزدت یهو تو ذهنش بیاد درگیر شه

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹

وای وای از بعضیا

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

باز اگه نامزدتو میشناسی خیلی بهم اعتماد دارین بیخیالش شو... چون خدانکرده ممکنه بعد ازدواج بعده ها نا ...

اره اعتماد که داریم 

نامزدمم بهش گفته بود که ولی ما خیلی وقته باهمیم اون با کسی حرف نمیزنه 

از همین میترسم😕🤦🏼‍♀️هههووففف💔

خدا قشنگ میچینه ❤️🌱

میبینی توروخدا 😭

💔

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤