2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهش میکنم انجوم وظیفه بود آره خب گفتم ناله دیگه تا نداری از درد داد بزنی حس خوبی برای من نداشت ولی ...

خخخ عملت چیبود؟منو میخواستن بی حس کنن از کمر گفتم ن توروخدا بیهوشم کنید من ببینم شکممو پاره میکنید سکته میزنم😂

🦋دخترای گلم ♡🧸💜ماهلین🦋نفس♡💜🧸

منم یهوبیهوش شده بودم وقتی به هوش اومدم فکرمیکردم هنوزبیهوش نشدم😆

ماشالله بهت یعنی اینقدر سرحال بودی و گیج‌ نبودی 

من که فقط یادمه شونه هامو محکم تمون میدادن و بلند صدام میکردن و آب میریختن تو چشمام   

عمل کیسه صفرا دارم 🫡

اگه لاپاراسکوپی باشه عمل راحتیه چیزی متوجه نمیشه فقط موقع تکون خوردن بخیه درد میگیره وگرنه دردی نداری و بعد از 4روز حالت اوکی میشه و دو هفته هم مراقبت خوب داشته باش 

حمد بخونم قبل عمل ما هم برات میخونیم به سلامتی خوب میشی عمل سبکیه

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20 
ماشالله بهت یعنی اینقدر سرحال بودی و گیج‌ نبودی من که فقط یادمه شونه هامو محکم تمون میدادن و بلند صد ...

من سزارین داشتم بی حسی بود ..ولی برای آندوسکوپی بیهوشم کردن درحدیک ربع ، عوارضش برای همه یه جوره منم بعدش کلی تهوع و سرگیجه ومنگی داشتم همون لحظه اولش اونجوری بودم که پرستارگفت تموم شده کارت ماه رمضان بودوتحت تاثیرزندگی پس اززندگی بودم همش میگفتم روحم جدامیشه ازم😥

من سزارین داشتم بی حسی بود ..ولی برای آندوسکوپی بیهوشم کردن درحدیک ربع ، عوارضش برای همه یه جوره منم ...

من عمل بینی کردم البته ۳یا ۴ساعت تو اتاق عمل بودم شاید به خاطر اونه ولی لرز و تهوع اصلا نداشتم 

موفق باشی عزیز