2777
2789

با خانوادش زندگی میکردیم پدر و مادرش بیرونمون کردن از خونه هفت ماه پیش قهر کردیم اومدیم یه شهر دیگ کم کم داشتیم زمین میخریدم و میخاستیم خونه درست کنیم تو شهر پدر شوهرم اینا ک رفتیم مسافرت منت اینا رو نکشیم

دو هفته پیش عروسی خاهر همسرم بود

همسرم گفت باید برم عروسی خاهرم و رفتیم و آشتی کردن و شوهرم 180 درجه تغییر کرده

همش پشت خانوادشه. کسی جرعت نداره بگه بالا چشمشون ابروعه

کلا سرد شده باهام

همش میگه خاهرمم رفته پدر و مادرم تنها موندن عید رفتیم خونه مامانم دیگ برنمیگردیم میریم سرخونه با اونا زندگی میکنیم

منم گفتم اگ قراره برگردی صدردصد طلاق میگیرم میگ نهم نیست

سه تا برادر از خودش بزرگتر داره ک همشون خونشون جداست این شده دلسوز داستان

10 ساعت با خانواده هامون فاصله داریم

امروز براش عکس گذاشتم دید ولی واکنشی نشون نداد سرکار بود ولی اون تایم با مامان عزیزش و خاهرش دوروش حرف زده بود برای برادرزادش کانت گذاشته بود 

یکم پیش اومد خونه گفتم چته سرد شدی خبریه؟ 

یکم مسخرم کرد ک چی میزنی و فازت چیه اخرشم منو فحش داد و رفت خابید

بخدا با اینکه اعتقاد ندارم ولی حس میکنم مامان خیر ندیدش چیز خورش کرده

چیکار کنم کلا صدتا درد دارم 

از الان استرس عید رو دارم ک رفتیم نره سر خونه

یه طرفم با این سر سردیش درگیرم

چیکار کنم 

کاش پام میشکست نمیرفتیم عروسی  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی میخواد با خانواده ش هم خونه شین؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

به هیچ وجه نرو ... 

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

اره خاک تو سرش

خیلی بده 

تلاش کن با محبت کردن بهش خونه رو جای امن و خوبی براش درست کنی و دعوا نکن فعلن و یاداوری نکن 

شاید هم داره الکی اذیتت میکنه 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻