2777
2789
عنوان

قضاوت نکنید کمکم کنید❤️🤌

248 بازدید | 22 پست

خیلی حالم بده

همش به خودکشی فکرمیکنم تراپیست همش قرص ضدافسردگی میده کل روز خوابم وقتی قرص میخورم خوبم اما بعد ی مدت دوباره بدتر میشم.

مجردم و۲۳سالمه شاغل نیستم درسمم تموم شده.

اما هیچ انگیزه ای ندارم ورزش کنم باشگاه برم رژیم بگیرم 

از آدما به دورم مثل سابق خردکردن وتفریح حالم خوب نمیکنه.

انقدر استرس دارم و اعصابم خورده که حتی تخمدان پلی کیستیک دارم.

دکترم گفته فقط به خاطر اعصاب و استرس و ارث

شاید بگید خب چرا اعصابت انقدر ضعیف؟باید بگم من با مامانم خیلی مشکل دارم پدرم فوت شده

مامانم ازدواج موقت کرده همسرش خیلی روی مخ منه اصلا پول که نمیده هیچ مامانم کلی بهش پول میده و براش گوشی میخوره ولباس و رستوران و مسافرت...

خیلی سواستفاده گر 

حالم خیلی بده برام کنید.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تنها راه نجات دست خودت. حتما از محیط خونه بیرون برو ی کاری برا خودت پیدا کن چند تا دوست خوب ک باهاشون حرف بزنی بگی بخندی ک اثرش هزار برابر تراپیست بیشتر. نشستن تو خونه کاری درست نمیشه

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

خدا کمت کنه حرص زندگی مامانتو نخور مگه بچه والدینشون انتخاب میکنن یا اختیار کارای والدین با بچه هاست که حرص بخورن به خودت برس به فکر زندگی خودت باش بعدا پشیمون میشی به خودت قول بده و وایسا روپای خودت

سلام عزیز دلم 

دوره آقای عبدالمجید احمدی (خدای خوب من که رایگانه و با ارزش بیست میلیونه رو گوش بده از سایتش) 

شده این دوره رو روی ۲ فقط روزی یه بار گوش بده خیلی تو زندگی اثر میذاره 

میگن دعای احتجابم خوبه واسه خواستت بخون

سعی کن که دوست خودت بشی،  دیگه یه دوست رو موقع ناراحتی کنار دوستشه و دلداریش میده؟ 

تو برای یه چیزی به دنیا اومدی و شاید هنوز اون لحظه رو تجربه نکردی از خدا کمک بخواه از ته دل و یا با امام زمان صحبت کن 

تو هر دوره ای امام یا پیامبر بوده 

توی دوره ما امام امام زمانه وقتی حالم بد بود باش آشنا شدم 

خیلی کمک میکنه اگه اعتقادم نداری بهش بگو بهت ثابت کنه هست 

و ببین چطور ثابت میکنه 

میدونی ی مشکل داری اون مادرتخ من با ازارتا مشکل زدم به بی عاری . مگهدقرارچقدرزتدگی کنیم رهاکن غمو به خوشی هم فرست بده بکن از این مصیبت خانه ته دلتو مشعول کن بدنتو هم با ورزش و کار درگیر کن حالت خوب میشه اگه حرف هانوگوش کردی دعام کن به ارزوم برسم

دوره ی درمانتو کامل می کنی؟ باید حدود شیش تا نه ماه طول بکشه. قرصا رو دقیق و طبق نظر دکتر بخور. راه ...

قرص میخورم قرار شد هر دفعه کمتر کنه ولی انقدر حالم ک علاوه بر اینکه تعداد قرص زیاد میکنه روزشم میبره بالا مثلا گفته بود اسنترا روزی یک چهارم بخور بعد بشه یک دوم و یک سوم و کامل الان یک قوی تر از اسنترا داده