2777
2789

فقط میخام خوب غذا بخوره شبا هی بیدار نشه این بیشتر ب نفعشه یا ضررش؟
 بنظرتون چ تصمیمی بگیرم؟ شیر رو ادامه بدم یا ن؟

❤️‍🔥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواب و خوراکش بهتر شد؟نکنه لازم داشته باشه بهش ندم اصن تجربه ندارم درباره از شیر گرفتن 🥺

اره خدا رو شکر خیلی بهتر شد 

دخترم ب زور چند لقمه غذا میخورد بعد از شیر گرفتن عالی شد غذا خوردنش

ولی اگ‌ میتونی براش اجیل چیزای مقوی بگیرین ک خوب تقویت بشه

من دختر اولمو تا دوسال شیرخشک دادم الان دومی رو همین تصمیمو دارم غذا و سرلاکم میخوره .زود نیس از شیر ...

عزیزم بنظرت سودش بیشتر از ضررشه؟ 

چون خواب و خوراکش درست نیس میگم زیر سر شیره 

❤️‍🔥
عزیزم بنظرت سودش بیشتر از ضررشه؟ چون خواب و خوراکش درست نیس میگم زیر سر شیره

البتع ک سودش بیشتر اصلا غصه این نخور ک اگ بهش میدادم بهتر میشد 

تو مادر اون بچه ای مطمئن باش هر تصمیمی بگیری بهترین تصمیم

عزیزم بنظرت سودش بیشتر از ضررشه؟ چون خواب و خوراکش درست نیس میگم زیر سر شیره

دختره من ک خداروشکر شب خوب میخوابه شیره شبشو خیلی کم کردم میگن دندوناش خراب میشه یا ممکنه تو بزرگسالی دهنش بوبگیره .ماشالا خوش خوراکم هس هرچی ما غذا بخوریم اینم میخوره دیگه بنظرم اینجوری خوبه.یه متخصص کودک ببر شاید شیرش بهش نمیسازه یا نفخ میکنه ک بیتابه

🦋دخترای گلم ♡🧸💜ماهلین🦋نفس♡💜🧸

اره خدا رو شکر خیلی بهتر شد دخترم ب زور چند لقمه غذا میخورد بعد از شیر گرفتن عالی شد غذا خوردنشولی ا ...

پودر آجیل هر روز میخوره

تا ۲ سال لازم نیس ادامه بدم؟

میشه بگی بهم چطوری نگران نبودی و دلتو سفت کردی؟ خیلی ممنون م

❤️‍🔥
پودر آجیل هر روز میخورهتا ۲ سال لازم نیس ادامه بدم؟میشه بگی بهم چطوری نگران نبودی و دلتو سفت کردی؟ خ ...

وقتی یکم شیرش کم کردم دیدم خوب غذا میخوره شبا هم راحتر میخوابه کمتر اذیت میشه واسه راحتی خودش دیگه از شیرگرفتمش الانم ۴سالش ماشالله مرتب هم برا چکاپ ک میبرمش دکتر میگه همه چیزش عالی 

وقتی یکم شیرش کم کردم دیدم خوب غذا میخوره شبا هم راحتر میخوابه کمتر اذیت میشه واسه راحتی خودش دیگه ا ...

خدا خیرت بده گلم اطرافیان همش بهم استرس میدن ولی من مادرشم سوادمم در این حده ک غذا بخوره بهتره تا شیر
دعا کن برا من و بچم

بازم ممنونم جواب نگرانیمو دادی خدا دختر نازنینت رو برات حفظ کنه

❤️‍🔥
البتع ک سودش بیشتر اصلا غصه این نخور ک اگ بهش میدادم بهتر میشد تو مادر اون بچه ای مطمئن باش هر تصمیم ...

این بار روانی استرس من ک چی بخوره براش خوبه چی بد بیشتر از خوردن یا نخوردن خود اون خوراکی فک کنم بهش آسیب بزنه
ممنون از تجربت

❤️‍🔥
خدا خیرت بده گلم اطرافیان همش بهم استرس میدن ولی من مادرشم سوادمم در این حده ک غذا بخوره بهتره تا شی ...

ممنون عزیزم همچنین شما هم و بچتون

ب حرف بقیه اصلا اهمیت نده تو مادرشی بهترین تصمیم میگیری براش شک نکن

این بار روانی استرس من ک چی بخوره براش خوبه چی بد بیشتر از خوردن یا نخوردن خود اون خوراکی فک کنم بهش ...

اره اصلا بیخیال بهش فک نکن چیزای ک دوس داره اوایل ک از شیر گرفتیش بهش بده دختر من سیب زمینی سرخ شده زیادمیخورد وقتی بهونه شیر میگرفت بهش میداد دیگ اروم میگرفت