2777
2789
عنوان

یه کادوی مردونه در حد شال بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 79 پست
گرهی که به دست باز میشه چرا با دندون؟بهترین کار صحبت کردنه نه بچه بازی و لج و لحبازی

متاسفانه اینجا اکثرا با شوهرشون مشکل دارن و با همون ناراحتی که از شوهرشون دارن بقیه رو راهنمایی می‌کنن به فکر عواقبش هم نیستن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گرهی که به دست باز میشه چرا با دندون؟بهترین کار صحبت کردنه نه بچه بازی و لج و لحبازی

متاسفانه اینجا اکثرا با شوهرشون مشکل دارن و با همون ناراحتی که از شوهرشون دارن بقیه رو راهنمایی می‌کنن به فکر عواقبش هم نیستن 

مرد هم بیرون خونه زحمت میکشه درامد خودشه!اگر قرار بر پول من پول تو هست که هرکس واسه اموال خودش تعیین ...

شریک زندگی هم هستن از وقتی هم مرد ازدواج میکنه پولش مال زنش هم هست چون زن تو اون خونه آشپزی تمیز کاری بچه داری ظرف شستن مهمون داری و....میکنه پس باید از اون پول برای زنش هم خرج کنه نه اینکه زنشو پیش مادرش کوچیک کنه

مرد هم بیرون خونه زحمت میکشه درامد خودشه!اگر قرار بر پول من پول تو هست که هرکس واسه اموال خودش تعیین ...

واقعا تو زنی؟ بعضیا اینجا یجوری ضد زنا حرف میزنن که حس میکنم مردن با کاربری زن اومدن 

بحث پول خرج کردن نیست اون ارزش و احترامه که آقا به مادرش می‌ذاره واسه خانومش فقط برا اینکه یه چیزی گرفته باشه و دست خالی نباشه یه چیز بی ارزشی میخره 

متاسفانه اینجا اکثرا با شوهرشون مشکل دارن و با همون ناراحتی که از شوهرشون دارن بقیه رو راهنمایی می‌ک ...

خب همینه که انقدر آمار طلاق بالا رفته

اکثرا هم بچه سال هستن فکر میکنن خاله بازیه

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
شریک زندگی هم هستن از وقتی هم مرد ازدواج میکنه پولش مال زنش هم هست چون زن تو اون خونه آشپزی تمیز کار ...

پس قبول دارید که هردو شریکند

و اگر کار شوهر اشتباهه تکرار همون کار و تلافی به همون شکل هم اشتباهه

گاهی مردا باصحبت کردن گستاختر میشن گاهی لازمه همون حسی که به همسر دادن رو تجربه کنن بلکه بفهمن کمی

اشتباهه

این کار فقط باعث سردی و از بین رفتن حرمت ها میشه

پس قبول دارید که هردو شریکندو اگر کار شوهر اشتباهه تکرار همون کار و تلافی به همون شکل هم اشتباهه

نه اشتباه نیست خانوم بیچاره چقدر کوتاه بیاد وروح وروانشو تو اون زندگی خراب کنه

شما چرا اینقدر طرف مردایی

نه اشتباه نیست خانوم بیچاره چقدر کوتاه بیاد وروح وروانشو تو اون زندگی خراب کنهشما چرا اینقدر طرف مرد ...

من طرف مرد نیستم

شما اصلا متوجه حرف من نیستید

متاسفانه خیلیا ازدواج رو خاله بازی میدونن اصلا حواسشون نیست همین رفتار ها باعث از بین رفتن حرمت ها میشه