اره خیلی دردناکه برام از بیرون همه ب ظاهرم به به و چه چه میکنن اما از دورن نابودم
اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من در درجه اول حرف خودم مهمه بعد بقیه بقیه جایگاه بقیه رو دارن تو زندگیم نه خودم !تو هم اینو یه خودت ...
دارم سعی میکنم💔
اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام
بیشتر برای جذب جنس مخالف به خودشون میرسن که جلب توجه کنن و جذب کنن
این چه نظر مزخرف و پیکمی بود یعنی شما به خاطر جنس مخالف به خودت میرسی آراسته میکنی خودتو و بهداشت فردیتو برای جنس مذکر رعایت میکنی؟اگه آره ک متاسفم برااات
چیزی از رحم
تو این شهر ندیدم
جاش اندازه روحیهام، قویام
برای دوییدن سریعم
اولویت هدفام
دوری از بقیهست
وقت یکمی تنهاییه
دیگه وقت لش بازی نی
سر بالایی ما
واسه تو سر پایینی
پیاده گاز بده
بینم چند تا میری
؟#شایع
عزیزم اینجا حرف از بهداشت فردی و اراستگی نبود، درست متوجه نشدی، صحبت از کساییه که زیادی به خودشون می ...
خب عزیزم به خود رسیدن باعث افزایش اعتماد به نفس میشه دلیل بر این نیست که من به خودم نرسم چون افرادی کوته فکری مثل شما قراره فکر کنن به خاطر جنس مخالف و جلب توجه
چیزی از رحم
تو این شهر ندیدم
برای دوییدن سریعم
اولویت هدفام
دوری از بقیهست
وقت یکمی تنهاییه
دیگه وقت لش بازی نی
سر بالایی ما
واسه تو سر پایینی
پیاده گاز بده
بینم چند تا میری
؟#شایع
خب عزیزم به خود رسیدن باعث افزایش اعتماد به نفس میشه دلیل بر این نیست که من به خودم نرسم چون افرادی ...
مرسی از نظرت فکر میکنم کلا تو باغ نیستی چی گفتم، من خودمم رسیدگی به پوست و مو و زیبایی و تیپ و استریل جزو الویت هامه در حدی که طبیعی و زیبا باشه، این تاپیک در مورد افرادیه که بیش از حد هرروز دغدغه اینو دارن به خودشون برسن…( برداشت من افرادی بود که درحد پلنگ شدن به خودشون میرسن) فکر کنم شما خودت جزو این دسته ای که گارد گرفتی، ناراحتی نداره زندگی خودته چرا توهین میکنی به بقیه؟ بنظرم برای اعتماد به نفست بری مشاوره روانشناسی بهتره
مرسی از نظرت فکر میکنم کلا تو باغ نیستی چی گفتم، من خودمم رسیدگی به پوست و مو و زیبایی و تیپ و استری ...
آهان زیبا اولا این که من نظر خودمو گفتم دوما اینکه نخیر من جزو اون دسته از آدما نیستم حتی کوچک ترین کاری توی صورتم انجام ندادم دوما اینکه به اندازه ایی که نیاز به مشاور نداشته باشم اعتماد به نفس دارم ولی شما حتما به خاطر عقیده ات به یک تراپیست مراجعه کن
ریپ نزن حوصله بحث ندارم
چیزی از رحم
تو این شهر ندیدم
برای دوییدن سریعم
اولویت هدفام
دوری از بقیهست
وقت یکمی تنهاییه
دیگه وقت لش بازی نی
سر بالایی ما
واسه تو سر پایینی
پیاده گاز بده
بینم چند تا میری
؟#شایع
اون بعضی ها افسردگی دارن باهاشون کاری نداشته باشین
هیچ دلیل ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است. اما برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه