2777
2789

خیلی الکی گرون شده

به چس مثقال باید 600 پول بدی که چی 

اکه محصول جایگزین هست بگید

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن روغن کرچک

ولی من استفاده نکردم

۵ ماه سریتا زدم عالی بود ولی قطع کنی می ریزه

فقط 35 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

…هر آدمیزادی، یک «رفته‌ای» دارد                                    که هنوز به رفتنش عادت نکرده . .🖤                                     دلم برات لک زده.. آروم بخواب 🖤                                        هیچ لذتی بالاتر از دوباره مادر شدن نیست...                              برای تو دلیم دعا کنید 😍💖🥰(هنوز نمیدونم جنسیتش چیه)

بله عزیزم روغن کرچک بزن ببین طی دو هفته الی ۱ ماه چی میبینی

واقعا؟

اخه من روغن یه ذره میره تو چشمم شرشر اشک میاد ازش 

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
من کرچک میزنم

تاثیرش در حد سریتا بوده؟

یدونه تقویت مژه گرفتم خیلی چرت بود

بله عزیزم روغن کرچک بزن ببین طی دو هفته الی ۱ ماه چی میبینی

گرونه؟!

کجا باید بگیری

فقط 35 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

…هر آدمیزادی، یک «رفته‌ای» دارد                                    که هنوز به رفتنش عادت نکرده . .🖤                                     دلم برات لک زده.. آروم بخواب 🖤                                        هیچ لذتی بالاتر از دوباره مادر شدن نیست...                              برای تو دلیم دعا کنید 😍💖🥰(هنوز نمیدونم جنسیتش چیه)

میگن روغن کرچکولی من استفاده نکردم۵ ماه سریتا زدم عالی بود ولی قطع کنی می ریزه

دقیقا

من چهار پنح باری خریدم تا حالا 

ولی خیلی دیگه گرونش کردن مثل فوش میمونه اون همه پول بابت یه چیز کوچیک بدی نه کیفیت نه حجمی هیچ چیزیش اضافه نشده اما قیمتش خدا تومن

واقعا؟اخه من روغن یه ذره میره تو چشمم شرشر اشک میاد ازش

عزیزم نباید بذاری بره توی چشم که

یه فرچه خیلی تمیز یا یه چیزی که بتونی آغشته به روغن کنی بردار آخر شب که میخوای بخوابی بزن به مژه تا صبح که بیدار میشی من ۲ ساله همینو استفاده میکنم واقعا عالیه