2777
2789
عنوان

دلسرد میشم از معلم بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 50 پست
من که دارم میخونم برای فرهنگیان 🥲😂اقوام شوهرم چند تاشون آزمون استخدامی معلمی قبول شدن نهر امسال رف ...

احتمالا علاقه نداشتن..نمیگم سختی نداره ولی من صد بارهم برگردم معلمیو انتخاب میکنم..عشقمه😍

دبیر🌱
چه محرومیتی براشون گذاشتید؟دفتر میفرستی؟

نه اتفافا دفتر نه...یکم بهشون اخم کنم و جوابشونو سرد بدم درست میشن...من اصلا اعتقادی به دفتر فرستادن و مدیر و معاون ندارم..معلم باید خودش اوضاع رو مدیریت کنه

دبیر🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ، چندتا مورد رو دوستانه و از روی تجربه میگم عزیزم .

شما به تنهایی نمیتونی کل تربیت نا درست دانش آموزی رو اصلاح کنی متاسفانه ، گاهی مجبوری چشم پوشی کنی و سعی کنی که واسه سلامتی خودت هم که شده کمتر حرص بخوری و عصبانی بشی.

ترحم ، دلسوزی و مادری کردن برای دانش آموزات رو متوقف کن .

تو فقط معلمی ، فقط و فقط معلم.

از خود دانش آموزا برای ساکت کردنشون استفاده کن مخصوصا حالا که پسر هستن .

مثلا مرادی ، فکر میکردم امروز مشخص باشه که واقعاً خسته ام ، مرد باش و امروز اذیت نکن.

مبصر و نماینده تعیین کن.

روزایی که ساکت هستن سعی کن بهشون خوش بگذره تا متوجه بشن که به ازای آروم بودن ، خوش اخلاقی معلم شون رو هدیه میگیرن.

در پایان ، به هیچ عنوان خودت و اعصابت رو خرج سیستم آموزش و پرورش نکن که اصلا نمی ارزه .

موفق باشی .❤️

من ۲۶سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک ، عاشق مطالعه و دنیای کتاب‌ها هستم . میتونم با هر دوتا دستم بنویسم و آواز اصیل ایرانی رو دوست دارم .❤
شما دبیری من معلم ابتدایی اونم پسرونه 🤦🏻‍♀️

آره درک میکنم ،ابتدایی واقعا اعصاب خورد کنه..یه بار رفتیم مدرسه ابتدایی جشن داشتن ، حس کردم گوشام از کار افتاد🥴

ولی قانون داشته باشی همون ابتدایی رو هم میتونی کنترل کنی ..کافیه باهاشون رفیق شی...دبیری هم به نظر آسونه..بچه های نوجوون و کلی چالش و زبون درااااز

دبیر🌱