2777
2789
عنوان

وقتی قراره دوست مجازی پنج ساله‌تو ببینی 😍➕شات

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 41 پست
خوبم عزیزدلم❤ خودت چطوری😂😂طوری نی قشنگمم منم زیاد ازاینکارامیکنم پیش میاددیگه کامنتمم جواب نداشتدر ...

خدارو شکر همیشه خوب باشی🌸💗

مرسی منم خوبم ... فداتشم🌸💗

اونم خوبهههه قلبونتتتتت😍😘

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدارو شکر همیشه خوب باشی🌸💗مرسی منم خوبم ... فداتشم🌸💗اونم خوبهههه قلبونتتتتت😍😘

مرسی قربونت برم ❤😘همچنین خودت💜خب خداروشکرکه خوبی😍

ای جانم ❤❤ازطرف من یه 

بوس محکمش بکن😍😍

😐🤣🤣🤣ن من دیدم و کات هم نکردم

پایدار باشه😍

منم بعد از اون بعد از چند ماه با یکی دوست شدم خیلی دختر خوبیه🥹

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

اییی😂😂😂پس چرا کاتیدین

والا هرچی فک میکنم اصن یادم نمیاد دلیل اصلیشو😂😂

سنش از من کمتر بود یکم بچه میزد حالا منم اون تایمی که باهاش کات کردم تازه داشتم عاقل میشدم علایقم متفاوت شده بود و اینا کات کردم کات هم از طرف خودم بود

ولی در عوض با یکی دیگه اشنا شدم الان خداروشکر میکنم که دارمش خیلی بهتر از اونه😍

این جور که پیداس یه دوست کیدرامر هم توی نینی سایت که شما باشی پیدا کردوم🤪

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

دقیقامن اگه یه روز فحش ندم حس میکنم به دوستام توهین کردم😂😂

من حس میکنم ک قهریم یا از هم دیگ بدمون میادو غریب ایم باهم 

دیگ لذتی از دوستیمون نمی برم 😂👩🏻‍🦯

والا هرچی فک میکنم اصن یادم نمیاد دلیل اصلیشو😂😂سنش از من کمتر بود یکم بچه میزد حالا منم اون تایمی ...

خب پ ببین بهش ب چش ی سرگرمی کوتاه مدت نگا کن.ولی نمیدونم چرا دلم واس بیچاره سوخ چن سالته مگ🤣🤣

قربان شماا😁🦦

خب پ ببین بهش ب چش ی سرگرمی کوتاه مدت نگا کن.ولی نمیدونم چرا دلم واس بیچاره سوخ چن سالته مگ🤣🤣قربان ...

من خودم ۲۱ سالمه

اون تایم اون ۱۶ سالش بود من ۱۹ بودم

سرگرمی که نبودم برام من چون خودم توی دنیای حقیقی کسی دورو برم نیست که باهاش جور بشم یهو تو مجازی با یکی جفت میشم و صمیمی میشیم🫣😂

من خودم ۲۱ سالمهاون تایم اون ۱۶ سالش بود من ۱۹ بودمسرگرمی که نبودم برام من چون خودم توی دنیای حقیقی ...

خیلیم عالی ۳ سال😔😂

گاهی همون مجازیا ب صدتای حقیقی ها می ازن..ایشالا ک با اون دوستت پایدار باشی حالا😂🤍

خیلیم عالی ۳ سال😔😂گاهی همون مجازیا ب صدتای حقیقی ها می ازن..ایشالا ک با اون دوستت پایدار باشی حالا ...

عاره دقیقا درسته از هم فاصله داریم ولی گاهی همونا بهترن

قربونت 🥹🫂