2777
2789
عنوان

چقد زمان نیازه واسه فراموشی

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 40 پست
خوب عزیزم به این فک کن که بی محلیاش به خاطره وجودیکی دیگه بوده یعنی کسی دیگه ای واردزندگیش شده یعنی ...

بدیاش خیلی زیاده خیلی

لطفا اگر امضام رو دیدی دعا کن معلم شم..تو ناامیدی مطلق هستم 🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همین الان دارم واسش اشک میریزم خیلی دلم شکسته ی ماهه ک نیست

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍
اره اسیب زیاد زده ولی قلبم نفهمه

بخدا اون قدر تورو ندونسته 

لیاقتشو نداشته

اینجوری مردی که تو تعریف کردی لیاقت نداشته حتی دستشو بگیری 

منم مثل تو بد زخم خوردم واقعا شرایطمون مثل همه تفاوت من فقط اینه طرف مریض روانی سادیسمی بود که دست از سرم برنداشت با تموم اذیت هاش 

این پسره هم که تو باهاش بودی بخوام روک بگم خیلی بی عرضه بوده که اولا تورو از دست داده دوما نرفته برات خرج کنه مرد اگه مرد باشه باید بره کارگری کنه همه چی مهیا کنه واسه دختری که روح و تنش رو در اختیارش گزاشته 😭😡

الهی دور قلبت بگردم بشین گریه کن ولی پیام نده برنگرد دلت نسوزه براش تو قربانی اون آدم شدی 😭

برگشت به آزادی🕊

بخدا اون قدر تورو ندونسته لیاقتشو نداشتهاینجوری مردی که تو تعریف کردی لیاقت نداشته حتی دستشو بگیری م ...

چقد حرفات قشنگ بود 

اگ حال داشتی درخواست بدم بهت

چرا کات کردیچند وقت باهاش بودی

۴ سال 

باهم به تفاهم نرسیدیم 

اواخر کمتر توجه میکرد گف درکم نمیکنی ک وقت نمیشه 

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍
۴ سال باهم به تفاهم نرسیدیم اواخر کمتر توجه میکرد گف درکم نمیکنی ک وقت نمیشه

من ۶ روزه کات کردم

همش چکش میکنم

اونم میدونه چک میکنم عمدا انلاین نمیشه  .گفتم ان بشه بهتره واسم 

ولی کلا از هیچ حا انلاین ننیشه

من نمیدونم چقدر زمان لازمه برای اوکی شدن، ولی برای خودم 53روزه که میگذره البته وسطاش یه چندباری پیام دادیم بهم، ولی حس میکنم که کم کم دارم بهتر میشم اوایل خیلی حالم بدتر بود.