2777
2789
کلا برعکس ما😂نوش جونتون😍

قربونت😍

اون ترشی هایی که خوش خوراکن تو خونتون بگیر

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

قربونت😍اون ترشی هایی که خوش خوراکن تو خونتون بگیر

خدانکنه

چشم♥

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودم درست می کنم با سرکه ی خانگی.

سرکه های بیرون وحشتناک برای معده ضرر دارن.

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

خووودم انواع مربا و ترشی درست میکنم..تازه کمپوت هم درست میکنم...ماست درست میکنم...شیرینی میپزم...شیر ...

کمپوت سیب یادم میدی؟

خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره💖خدایااا من رو تو خییییلی حساب باز کردم😍خدایا ممنونم که مشکلاتمو حل میکنی💖ممنونم که آرزوهامو برآورده میکنی😍عاشقتم خداااا جوووونم😍خدایا سپردم به خودت،هوامونو داشته باش

خودم

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
عزیزم ما کمپوت درست کردیم خیلی خوب بودن تا جایی که درشونو باز کردیم یکم خوردیم بعد که گذاشتیم یخچال ...

کمپوت باز شده رو باید دو روزه بخوری 

و اینکه قاشق خیس یا دهنی و.... نبری داخلش 

منم کمپوت زیاد درست میکنم

و البته بعضی میوه ها مثل گلابی یا انجیر خیلی زود ترش و خراب میشن

گیلاس و آلبالو و سیب دیرتر

کمپوت باز شده رو باید دو روزه بخوری و اینکه قاشق خیس یا دهنی و.... نبری داخلش منم کمپوت زیاد درست می ...

دوروزه میشه مگه خورد اخه🥺

میشه دعام کنین امسال بابام راضی بشه به عشقم برسم؟🥺❤️
خانما اگر دوست داشتید بهتون یاد میدم کمپوت سیب چطور درست میکنم یا کمپوت زردالو

کمپوت سیبو بگو عزیزم

خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره💖خدایااا من رو تو خییییلی حساب باز کردم😍خدایا ممنونم که مشکلاتمو حل میکنی💖ممنونم که آرزوهامو برآورده میکنی😍عاشقتم خداااا جوووونم😍خدایا سپردم به خودت،هوامونو داشته باش