2777
2789
عنوان

خواهر شوهر هوس باز

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 71 پست
ااروم باش عشقم

آرومم اینجوری گفتم تو کلت فرو بره که برا خودت و زندگیت دردسر نسازی و مشکل جدید نتراشی همین

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خودت میگی شرهفردا پس فردا با یه شکم بالا اومده برگشت خونه باباش اونموقع اینو میگی؟؟

تو پارک شکمش بره بالا بهتره؟ 

نگاه عشق و عاشقی ول کن. یه دوست داره شماره پسر میده بهش انواع و اقسام... اشناشون میکنه... 

حتی بهش گفتن شماره داداشاتو بده باهاشون باشیم

من تازه کامنت هارو کامل خوندم حالتون خوبه تو کدوم دخمه ای زندگی میکنی که انتظار خواستگار برای دختر ۱۶ ساله دارین بعضی ها تو سن کمتر دارن بعضی ها هم ندارن اینم دلیل نمیشه چون بقیه دارن چرا دختر من ۱۵ ۱۶ سالگی خواستگار داشته باشه تند صحبت میکنم چون استدلال و منطقتون عقب افتاده است کار دختره اشتباه اما یچیزایی اقتضای سنیش هست همون عقب مونده هایی که پشت سرش حرف میزنن از مشکلات درون خوانوادش خبر دارن دختری که از لحاظ عاطفی در خانه تامین بشه مطمعنا سراغ این کارا نمیره اگرم بره کنترل شده است واقعا بجای اینکه به دختر ۱۶ ساله بگید هوس باز خیلی دل سوزی ببرش مشاور

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

وقتی در جریان کارهاش هست شما چی بگید به خانواده

به فامیل هم بگید من به خودم اجازه نمیدم تو زندگی شخصی خواهر شوهرم دخالت کنم که اون فامیلای بیشعورم به خودشون بیان و بفهمن به اونا هم ربط نداره

شما هم قضاوت نکن

روابطش و قرص و خواستگار نداشتنش 

نزار در معرض امتحان الهی قرار بگیری

وقتی در جریان کارهاش هست شما چی بگید به خانوادهبه فامیل هم بگید من به خودم اجازه نمیدم تو زندگی شخصی ...

والا دیگه فامیلاش ازم پرسیدن با وجود اینکه جاری دیگه ام از فامیلای شوهرم بوده و همه جارو پخش کرده بود.. گفتم نه اصلا قرص نخورده مگه دیوانس.. ولی خب خودشون میدونن لازم ب گفتن من نیس

والا دیگه فامیلاش ازم پرسیدن با وجود اینکه جاری دیگه ام از فامیلای شوهرم بوده و همه جارو پخش کرده بو ...

شما اصلا خودتو دخالت نده هر کسی هم گفت جواب منو بده بگو عادت ندارم تو چیزی که بهم مربوط نیست دخالت کنم و آدم باید حواسش به خودش و خانواده ی خودش باشه