2777
2789
عنوان

خواهر شوهر هوس باز

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 71 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

16

سنش کمه که

نصیحت و این چیزا و اینکه نزارید خودکشی کنه همین

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

16

تو ۱۶ سالگی باید خاستگار داشته باشه؟

غ‍‌م ب‍‌ه‍‌م گ‍‌ف‍‌ت: خ‍‌ی‍‌ل‍‌ی ق‍‌وی ه‍‌س‍‌ت‍‌ی‍‌اا ! گ‍‌ف‍‌ت‍‌م چ‍‌ط‍‌ور:؟ گ‍‌ف‍‌ت: اخ‍‌ه #ن‍‌اب‍‌ودت ک‍‌ردم ول‍‌ی ه‍‌ن‍‌وز داری #م‍‌ی‍‌خ‍‌ن‍‌دی ♡ 

به شمااااااا ههههیییییچچچچچ ربططططییییییی ندددااااااارررررررهههههههه

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

چقد بفکر خواهر شوهرتون هستید و چقد براتون عزیزه...از لقب هوس باز بهش دادن و پشت سرش حرف زدن تا بردنش ...

اخه به اسم عشق و عاشقی با یه پسره فامیل ریخت رو هم. بعد پسره میدونست چجوریه اصلا محلش نداد الان دیگه خیلی خراب کرده. هوس باز شده بخدا خود فامیلا ش میگن