2777
2789
عنوان

شیطونه میگم خودم برم بهش بگماااا

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 45 پست
اگه چشم در چشم نمیشی چرا نگین؟ خیلی محترمانه و مودبانه بگید بهش یا قبول میکنه یا نمیکنه هیچی بدتر از ...

بعدم برم چی بگم؟

بگم خوشم اومده ازت اشتباه کردم درخواستتو رد کردم بیا باهم اشناشیم؟😶🤧

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇

بعدم برم چی بگم؟بگم خوشم اومده ازت اشتباه کردم درخواستتو رد کردم بیا باهم اشناشیم؟😶🤧

نه بگو برام درخاست فرستاده بودین. 

وضعیت روحی مناسبی نداشتم. 

الان من درخاست میدم براتون امیدوارم روزگار بر وفق مراد شما باشه 

من فلانی خوشبختم از آشناییتون ...

تو همین مایه ها شروع کن‌ 

هیچ وقت ضعف نشون نده. غلط کردمو اینا..‌ 

مهربون باش. جسور باش .  هنری داری نشونش بده.و نزار مزت بره زیر دهنش اگه میخای بیاد خاستگاری تشنه نگهش دار . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بگو برام درخاست فرستاده بودین. وضعیت روحی مناسبی نداشتم. الان من درخاست میدم براتون امیدوارم روزگ ...

نه ببین اون جریان مال تابستون بود

گذشتش 

من یه سوال داشتم رفتم پی ویش چون رشته هامون یکیه منتها مقطعمون فرق میکنه

بعد برگشت ایدی تلگرامشو بهم داد گفت تو تلگرام بیشتر هستم تو اینستا ممکنه پیامتو نبینمو بی جواب بمونه

بعد خب منم حالا هر سوالی دارم هر هفته میرم ازش میپرسم

اونم مودب و متین جوابمو میده و از اونورم استوریامو لایک میکنه ولی ارتباطی شکل نگرفته

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇

نه ببین اون جریان مال تابستون بودگذشتش من یه سوال داشتم رفتم پی ویش چون رشته هامون یکیه منتها مقطعمو ...

اهان پس اگه اینطور 

شاید شاید به ازدواج باهات فکر کنه. 

پس حرفو مستقیم نکش وسط. 

بگو یه سوال دارم 

دوستم یه اقایی رو دوست دارن. یه دوست داشتن پاک. 

بنظرتون به اون اقا بگن؟  چون شما رو ادمی فهمیده و متین دیدم گفتم از شما سوال کنم و راهنماییش کنم 

اهان پس اگه اینطور شاید شاید به ازدواج باهات فکر کنه. پس حرفو مستقیم نکش وسط. بگو یه سوال دارم دوستم ...

خوبه

مچکرم از راهنماییت عزیزم

لطف کردی واقعا❤️

خوبهمچکرم از راهنماییت عزیزملطف کردی واقعا❤️

با سیاست باش

سیاست پسرو مجذوب میکنه. 

دخترانی داریم مثل گل پاکن میخان عشقشون رو به پسر ثابت کنن رابطه برقرار میکنن. سنگ تمومم میزارن که ینی ببین چققققدر میخامت و برام مهمی که از خودم گذشتم برات. 

اما پسرا کافیه طعم دختر بیاد زیر دهنشون میگن اگه هرز نبودی با منم نبودی. 

ولی دخترانی داریم با همه بودن رابطم داشتن. ولی برا عشقون ادا پاک بازی در میارن و طرفو تور میکنن. 

من سنی ازم گذشته. خیلیییی دیدم اینارو.‌

با سیاست باشسیاست پسرو مجذوب میکنه. دخترانی داریم مثل گل پاکن میخان عشقشون رو به پسر ثابت کنن رابطه ...

در اوج صمیمیت هم مودب باش. 

حرفهای رکیک و شاخ بازی در نیار. 

مجدوب میشن و احترامتو حفظ میکنن.‌

چی بگم کاش اون زمان یکی بود منو راهنمایی میکرد 

خب پس طرف چجوری وابسته کنیم

خودتو پسر تصور کن. 

انتظارت از یه دختر چیه؟ 

میتونی به دختری که رابطه باهات داره و اهل حرف رکیک اعتماد کنی؟ با خودت نمیگی این الان مجرد اینه متاهل شد لابد شهرو اباد میکنه؟ 

دوست داری اون دختر چطور باشه؟ 

من اگه پسر بودم دلم دختری میخاست تمیز. شیک پوش. در عین روشن فکری و شیک پوشی معتقد . 

انسان دوست. مهربون 

و ته ته رابطش باهام در حد دست دادن باشه. 

که حتی برای بوسیدنش ثانیه هارو بشمارم. 

دهنش خوشبو. دندوناش تمیز. 

زیاد اهل ارایش نباشه. اما بلد باشه خودشو قشنگ در بیاره. 

بلد باشه قشنگ حرف بزنه. شوخ طبع باشه. 

نازک نارنجی و پیله و اهل ناله افسرده نباشه 

مطالعه داشته باشه . 

اهل جوک باش. 

بدونم در کنارش آرامش دارم. پیشرفت دارم.و بهترین مادر برای فرزند من خواهد بود. 

وگرنه چیز که این دور و زمونه ریخته دخترهای اهل ارتباط و هرز و سبک و جلف و اهل فوش و عصبی و ...‌ 

با سیاست باشسیاست پسرو مجذوب میکنه. دخترانی داریم مثل گل پاکن میخان عشقشون رو به پسر ثابت کنن رابطه ...

واییی اره دقیقا

در اوج صمیمیت هم مودب باش. حرفهای رکیک و شاخ بازی در نیار. مجدوب میشن و احترامتو حفظ میکنن.‌چی بگم ک ...

من اصلا شخصیتم همچین ادمی نیس