2777
2789
عنوان

شیطونه میگم خودم برم بهش بگماااا

570 بازدید | 45 پست

برم به کراشم بگم من ازت خوشم اومده هاااا

خداکنه اخرش خر نشم 

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونم بگه نه🤣🤣

اره فک کن

هیچی دیگه نابود میشم نابودااا😂

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇

حماقته هیچ وقت همچین کاری نکن

میدونی چیه

طرف یه بار اومد و درخواست اشنایی داشت من اون موقع شرایط روحیم خوب نبود گفتم نه

بعد حالااا هرکاری میکنم نمیشه

نمیدونم متوجه چراغ سبزام نمیشه یا کلا پشیمون شده😐

پس نگوووووو

خو چیکار کنم

هرچی نخ میدم نمیگیره

طنابم دادم نگرفت

خب این ینی جلو نیا دیگه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

نععع اخه خودش قبلا اومد یه بار

نمیدونم جواب رد من باعث شده بهش بربخوره یا چی

هرچیم سوال حول درس و تینا میپرسم خیلی مودب و کامل جوابمو میده

میدونی چیهطرف یه بار اومد و درخواست اشنایی داشت من اون موقع شرایط روحیم خوب نبود گفتم نهبعد حالااا ه ...

پسری ک بخواد ی سرنخ کوچیک بهش بدی تا اخر میگیرش

حتما نمیخوادت

کاری نکن ک بعدا پشیمون شی

خدایا برامون بخواه سبز شیم و بخندیم و خوش باشیم از ته دل

چند سالته چند سالشه؟‌همکارید؟ اگه بهش بگی بعدش چشم در چشم میشی؟؟

من ۲۳

اونم ۲۸

نه همکار نیستم

چشم تو چشم نمیشیم

پسری ک بخواد ی سرنخ کوچیک بهش بدی تا اخر میگیرشحتما نمیخوادتکاری نکن ک بعدا پشیمون شی

🥺☹️

ازش خوشم اومده بود خو

من ۲۳اونم ۲۸نه همکار نیستمچشم تو چشم نمیشیم

اگه چشم در چشم نمیشی چرا نگین؟ 

خیلی محترمانه و مودبانه بگید بهش 

یا قبول میکنه 

یا نمیکنه 

هیچی بدتر از سردرگمی و انتظار نیست 

دختر اگه سیاست داشته باشه میتونه پسر پادشاهو عاشق کنه و به زانو دربیاره 

البته شانسم دخیله😇

اگه چشم در چشم نمیشی چرا نگین؟ خیلی محترمانه و مودبانه بگید بهش یا قبول میکنه یا نمیکنه هیچی بدتر از ...

مشکل همینه دیگه

من سیاست ندارم🥲