2777
2789
عنوان

آیدا هستم(بیوگرافی کامل من) عکس پوست📸

| مشاهده متن کامل بحث + 2837 بازدید | 230 پست
اخه گفتن برای یکدست شدن صورت استفاده کنمالان روتین دارم

روتینت چیه

لایه برداری پوست ملتهب و حساس سمه

آیدا صدام کن❤️مشاور پوست هستم اگه مشاوره رایگان میخوای عکس پوستت رو به تلگرام aida_skin بفرست تا راهنماییت کنم🥰( نگران نباشید بازاریاب نیستم)

عکس چهره کسی نمیفرسته معمولا عکس پوست میفرستن به دردم نمیخوره ممنون که حواستون جمعه

شما از شگردهای آدمای شیاد عوضی خبر نداری عزیزم.من مشاور حقوقی بودم می‌دونم چجوری دخترای ساده رو میکشن تلگرام و بعد هم هک و اخاذی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما از شگردهای آدمای شیاد عوضی خبر نداری عزیزم.من مشاور حقوقی بودم می‌دونم چجوری دخترای ساده رو میکش ...

بله درست میگید❤️

آیدا صدام کن❤️مشاور پوست هستم اگه مشاوره رایگان میخوای عکس پوستت رو به تلگرام aida_skin بفرست تا راهنماییت کنم🥰( نگران نباشید بازاریاب نیستم)

پیشنهاد شما برای چنین پوستی برای مراقبتش چیه ؟ مثلاً اون قسمت هایی که چرب میشه می‌شورم با شونده ولی ...

شوینده ت چیه

روتینت چیهلایه برداری پوست ملتهب و حساس سمه

فیس واش سین بیونیوم برای پوست مختلط تا چرب

تونر هارت لیف ابیب

آبرسان واتر ژل توریدن

ضد آفتاب اسکین ۱۰۰۴

دور چشم فارم استی

بالم لب لانیژ

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

سلام خوبید 

ممنونم بابت این کمکتون 

من پوستم چربه 

جای جوش دارم جوش ریز زیر پوستی خیلی کمه 

جای جوشام قرمزه 

و پوستم ب شدت چربببب

و مشکل هورمونی هم دارم 

چیکار کنم جای جوشام بره

فیس واش سین بیونیوم برای پوست مختلط تا چربتونر هارت لیف ابیبآبرسان واتر ژل توریدنضد آفتاب اسکین ۱۰۰۴ ...

کی برات چیده خوبه

سلام خوبید ممنونم بابت این کمکتون من پوستم چربه جای جوش دارم جوش ریز زیر پوستی خیلی کمه جای جوشام قر ...

جوشات کامل نمیره چون مشکل هورمونیه اگه عکس پوستتو برام بفرستی بهتر میتونم راهنماییت کنم ولی 

اول شوینده ملایم مثل گودمورنینگ کوزارکس یا سیمپل رفرشینگ

تونر ضد التهاب آنوا

ضد لک اکسیس وای برای جای جوش و جوش 

ضد افتاب فلوییدی مای یا برایت مکس

جوشات کامل نمیره چون مشکل هورمونیه اگه عکس پوستتو برام بفرستی بهتر میتونم راهنماییت کنم ولی اول شوین ...

اگ مشکل هورمونی ام بره خوب میشم ؟

تنبلی تخمدان دارم 

بعد م میخواستم سالسیلیک اوردینری  بخرم خوب نیس؟

اگ مشکل هورمونی ام بره خوب میشم ؟تنبلی تخمدان دارم بعد م میخواستم سالسیلیک اوردینری بخرم خوب نیس؟

ارهددرمان کن

سالسیلیک موثره

اها پیاما زیاده گیج شدم ببخشید🤦🏻‍♀️ اگه میشه یبار کامل ریپلای بزن همه چیو بگو

من دماغم صبح ها خیلی چرب میشه بعد که میشورم چربیش عادی میشه

یکم روی گونه هامم که نزدیک دماغمه چربه و منافذ باز روی دماغ و کناره های دماغم دارم

و اینکه یکمم روی پیشونیم چربه ولی چربیش به اندازه پوست دماغم نیست خیلی کمه

گاهی جوش قرمز میزنم گاهی جوش سرسفید

جوش قرمز خیلیی کم میزنم ولی اگ زدم اذیت میکنه تا خوب بشه

یه جای جوشه یا نمیدونم آبله مرغونم بود چیه نمیدونم چال شده جاش روی صورتم روی گونمه

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

خودم چیدم😂

محصولات خوی ان برای التهابم موثرن یه مدت ادامه بده التهاب پوستت برطرف شه بعد ک مطمئن شدی ید دفاعی پوستت ترمیم شده لایه بردار وارد کن الان نابود میکنه