2777
2789
عنوان

آیدا هستم(بیوگرافی کامل من) عکس پوست📸

| مشاهده متن کامل بحث + 2770 بازدید | 230 پست
میشه بگی چیا استفاده میکنیسنت؟نوع پوستتیا اگه مایلی عکس پوستت بفرست تلگرام

تلگرام میتونید مشاوره ی رایگان بدید خواهرم براتون پیام بده؟

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

من دماغم و یکم روی گونه هام چربه باقی صورتم چربی کم یا کلا چرب نیست

پوستم مختلطه؟

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه دختر دنبال کار و پیشرفت دوتا جواب سوال دادنه حالا چه رایگان چه پولی داره تلاشش میکنه

ولی نصف نظرا جبهه گرفتنو دست انداختن این دختره 

متاسفم براتون!

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�
کرم ضد آفتاب بی رنگ برای پوست معمولی نه چرب نه خشک چی عالیه؟برای روشن شدن پوست چکار کنیم؟سیاهی زیر چ ...

ضد افتاب مای فلوییدی یا برایت مکس

روشن شدن پوست ویتامین سی ولی برند هارجی و گرون چون ارزونش موثر نیس

سیاهی دور چشم نیتروژینا یا سیمپل خوبه

آیدا صدام کن❤️مشاور پوست هستم اگه مشاوره رایگان میخوای عکس پوستت رو به تلگرام aida_skin بفرست تا راهنماییت کنم🥰( نگران نباشید بازاریاب نیستم)

کک مک داری قدیمیه یا جدید؟چون من تازگی دکتر پوست بودم کک مک قدیمی داشتم بهم گفت امکان اینکه با دارو ...

سلام .. اع چ بد 

۱۰ سالی هست افتادن روی صورتم با کرم و پودر پوشونده میشن اما من اهل زیاد ارایش کردن نیستم بخصوص کرمپودر زدن 

دلم میخاس پوستم برگرده ب حالت چن سال پیش سفید و صاف حتی جوش هم نزدم تا حالا غصه م میگیره الان کک و مک داره و جایی برم مجبورمیشم پودر بزنم 

و شبی هست که نباشد پس از آن فرداااااییی... 😊
اره میخوام جیبشون رو بزنم🤣🤣🤣🤦🏻‍♀️من کاربر ۹۸ هستم عادت دارم به این ادما

سلام عزيزم لطفا اصلا جواب افراد بيكار رو نده بعضيا مثل علف هرز همه جا درميان  بهترين كار جواب ندادنه🙏

ممنون از وقتي كه ميگذاري گلم. يك سوال 

من مدتيه پوستم كدر شده و مثل قبل شفاف نيست. در ضمن به خاطر عفونت گوشم مدتيه خشك كننده دارم ميخورم بنظرت به خاطر قرصهاست؟

الهم صلي علي محمد و آل محمد💖 
دور لبم خشک پیشونی و بینی چرب ینی مختلط

روتین ساده داته باش توش نیاسینامید اوردینری و ابرسان 

اگه میتونی کلینیک اگر نه ویشی و یا نیتروژینا مخصوص پوست مختلط

آیدا صدام کن❤️مشاور پوست هستم اگه مشاوره رایگان میخوای عکس پوستت رو به تلگرام aida_skin بفرست تا راهنماییت کنم🥰( نگران نباشید بازاریاب نیستم)