2777
2789
عنوان

آیدا هستم(بیوگرافی کامل من) عکس پوست📸

| مشاهده متن کامل بحث + 2770 بازدید | 230 پست
منم بگو گلم 🤗پوستم چربیش متوسطه نه خشکه نه چرب ولی بینیم چربهگندمی ام روی بینی جوش سرسیاه دارم صورت ...

به عقیده من هزینه فیشیار رو بدین یه روتین موثر تره

شوینده رفرشینگ سیمپل ضد افتاب فلوییدی مای در نارنجی

تمام برای سن شما همین کافیه

آیدا صدام کن❤️مشاور پوست هستم اگه مشاوره رایگان میخوای عکس پوستت رو به تلگرام aida_skin بفرست تا راهنماییت کنم🥰( نگران نباشید بازاریاب نیستم)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره

میدی؟

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟✍️‌‌ملتی که شادی‌هایشان را در مقابل بهشت فروختند قابل احترام نیستند، بلکه قابل ترحم‌اند... هیچوقت مرد کسی را قرض نگیریداو كه به ديگری خيانت كرده به شما نيز خيانت می کند مردها دلباخته كسی هستند كه عشق رابه آنها ياد داده است پس تظاهر به علاقه به شما فقط هوس است..  تکه نانم را الان میخواهم نه در بهشت🖤 تو سونامی من هستی ❤️🌊

جوش‌های سیاه روی دماغ رو چجوری از بین ببیریم؟؟

ماسک بینی لانبنا ولی زیاد استفاده نکن

آیدا صدام کن❤️مشاور پوست هستم اگه مشاوره رایگان میخوای عکس پوستت رو به تلگرام aida_skin بفرست تا راهنماییت کنم🥰( نگران نباشید بازاریاب نیستم)

سلام عزیزم . پوستم جای جوش فرو رفته داره ، برم میکرونیدلینگ یا مزونیدلینگ جای خوب نتیجه میگیرم ؟و پو ...

بله موثره ولی بعدش خیلی مراقبت کنید

دکتر چیا بهتون داد

عزیزم منم عکس پوستمو گذاشتم ولی پاک کردم تا نمونه حالا خواستی بگو دوباره بزارم

اگه تلگرام داری اونجا بفرس اینجا هم بی کیفیته هم شلوغ میشه نمیبینم 

تلگرام میتونید مشاوره ی رایگان بدید خواهرم براتون پیام بده؟

بله حتما❤️

من دماغم و یکم روی گونه هام چربه باقی صورتم چربی کم یا کلا چرب نیستپوستم مختلطه؟

چرب 

چرب

ضد آفتاب رنگی بزنم یا بی رنگ؟

یه ضد افتاب بی رنگ و یه رنگی اقتصادی معرفی میکنی بهم و با یه روتین پوستی اقتصادی

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

برای افتادگی و شل شدن صورت چیکار کنیم

روتین سفت کننده تلگرام پیام بدین بگم اینجا شلوغه

برای جای جوشی که سوراخ شده چی کنیم یا جای جوشی که قرمز یا قهوه ای شده

قرمز ترمیم کننده بقیه ش موضعی تاثیر نداره

یه دختر دنبال کار و پیشرفت دوتا جواب سوال دادنه حالا چه رایگان چه پولی داره تلاشش میکنهولی نصف نظرا ...

ممنون مهربون😍

کاملا رایگانه من در واقع دارم با تحلیل پوست های مختلف به خودم لطف میکنم و تجربه م رو بیشتر میکنم 

جوابتو داد میشه منم لایک کنی بخونم

عزیزم گفتم تلگرام پیام بدن چون باید روتین براش بنویسم اینجا شلوغه